lindholmlinnea

2012-12-31
00:13:00

Inspire

 

2012-12-30
11:14:55

slutet på något gammalt början på något nytt
 
2012 är snart förbi och ett nytt år väntar. 2013 ska bara handla om mig och min träning, det 't mitt nyårslöfte, och inte dricka så j*vla mycket alkohol. Låter som att jag dricker varje helg, så är det dock inte. Utan bara kanske gå på dom viktiga festerna, när det är födelsedagar eller så, inte dricka "bara för att". Sattsa på träningen, stenhårt.
 
Har laddat upp med nytt protein med smak av päronsplitt, nya träningskläder. och skaffat mig en gratis provvecka på actic, det nya gymmet jag ska börja på. Ser sjukt mycket fram emot det. Det är träningen och jag 2013.
Lägger killarna på hyllan ett tag, risken då är ju att dte kommer någon när man minst anar det. vad gör man då liksom? får vi se då, de löser sig. Man får ta ett steg i taget.
 
Jag ska göra 2013 til mitt "hälsoår".
 
 

2012-12-19
08:21:51

Drömmar som ska bli till verklighet

Ser så jävla mycket fram emot 2013

2012-12-05
07:52:16

5 december 2012

Sitter just nu och äter frukost. 1/2 dl Havregrynsgröt med kanel och dricker en proteindrink. Var ute och gick en timme i snöstorm igår, usch vad arg jag var. Men efter känns de bra. Idag är det hälso dag i skolan och vi ska köra ett medelpass på gympozz. Får se vad det innebär. Barnvakt både idag och imorgon. Cash is king. Hörs

2012-12-02
18:37:21

Bara för att jag kan

Skriva, bara för att jag kan ska jag göra det, explodera. Allt ska ut. Alla mina funderingar och påståenden.
Träningen. Mat. Kärlek. Livet/framtida planer. Till att börja med, träningen. Jag har ett mål med min träning, jag vill träna bort allt mitt fett på kroppen, bli fit och få muskliga former. Det är vad jag vill, det är ingen annan som kan komma och säga till mig vad jag vill. Det är min livsstil, eller jag har gjort det till min livsstil. Det började ca 2009. Vi hade elevens val i skolan och jag valde att gymma. Gymma på power gym, sen fortsatte det, sen dess har jag tränat allt, i alla möjliga olika former. Det hat inte hänt så mycket med fettet, jag har bara fått muskler och gått upp, 6 kg+ i bara muskler. Mina lår är stora, ofta får jag höra att jag har muskliga armar vilket jag inte har något emot, det är ju de jag strävar efter. Och enligt mig, ENLIGT
MIG har jag på tok för mycket mage, och "kärlekshandtagen" om man nu väljer att kalla dom det förstör hela min kropp. Jag hatar inget så mycket på min kropp som jag hatar dom. Men saksamma! Tränar gör jag för att jag tycker det är kul! Och för mitt mål. Och för att jag ska bevisa för mig själv att man kan om man vill. Men alla vet lika väl som jag att det inte finns några genvägar, det gäller bara att intala sig det!
Maten, jag väljer själv vad jag äter, ingen annan ska säga till mig hur jag ska lägga upp kosten (om det inte är någon som är erfaren) vill jag bara äta sallad och lycklig bland annat, låt mig göra det. Är så förbannat trött på alla som säger ät "vanligt" och motionera dagligen. Men jag behöver så mycket mer. Och det är på senaste tiden som min familj tagit detta på allvar och det ät jag så tacksam för! Ord kan inte beskriva för att det kommer hjälpa mig en bra bit på denna resa.
Kärlek. Ja vad vet jag, dom säger ju att det finns någon för alla. Skulle bara praktiskt att få veta när kärleken tittar runt hörnet. Jag vill binda mig, inte för att gifta mig och dittan och dattan utan för att bara ha någon där, som man kan göra saker med som accepterar den jag är och mitt intresse, kanske rent utsagt har samma intresse som jag! Ja, kärlek är något jag längtar efter. Men jag har intalat mig själv att jag inte hat tid då skolan och träning går först.
Livet/framtida planer.
Sommaren efter gymnasiet (1.5år) åker jag till USA för att jobba som au pair. Det är något jag ska göra, jag vet inte hur länge eller exakt ställa jag vill vara på. Jag vill ta motorcykelkörkort, vara med i en fitnesstävling, och det finns hur mycket som helst. Fortfarande är det vad jag vill göra det är ingen som kan säga åt mig och ge mig order på vad jag vill göra.
Träningen är mitt liv och för mig är mina framtida planer viktiga.

Det är bara du själv som kan stoppa dig från att göra det du verkligen vill.