lindholmlinnea

2012-03-28
22:01:21

mys med finatjejer
Skolan var bara allmänt tråkigt då vi knappt hade några lektioner, efter skolan gick jag en vända på stan och fikade med fina vänner. Fick med mig ett nagelack hem, sedan var jag barnvakt. Åkte sen till farfars grav för att lägga rosor, det är ett år idag. Min älskade farfar. Nu ska jag packa osv. Kanske är detta sista inlägget innan jag far iväg, återstår att se. Hej

2012-03-28
22:00:33

mys med finatjejer
Skolan var bara allmänt tråkigt då vi knappt hade några lektioner, efter skolan gick jag en vända på stan och fikade med fina vänner. Fick med mig ett nagelack hem, sedan var jag barnvakt. Åkte sen till farfars grav för att lägga rosor, det är ett år idag. Min älskade farfar. Nu ska jag packa osv. Kanske är detta sista inlägget innan jag far iväg, återstår att se. Hej

2012-03-27
10:43:33

Upptagen
Kommer inte hinnaaa blogga denna vecka då jag har sjukt mycket att göra innan fredag, för då bär det av till NY. Måste blir klar med skoluppgifter och göra massssor! Ska försöka hålla uppdateringen så gott som möjligt där nere, men får de hur det går. Åker dit, tar de lugnt, kommer möjlitvis ta med min motivation hem igen som jag tappade bort nångång förra veckan.  Nu måste jag kila! tjulevippen

2012-03-25
21:35:23

En sommar i new york

sitter och kollar på bb nu, ska kolla lite walking dead sen också. Igår, lördag var jag på stan med mamma och köpte dollar, ja i vilket fall som helst så skulle jag köpa en bok till resan, när jag kom in i bokhandels stod det en rosa bok med rubriken "en sommar i new york" och jag kände att den var jag bara tvungen att ha, det visade sig att det var två delar, fick båda av mamma så håller på att läsa den första nu! Det handlar om vem Carrie i sex and the city var innan hon flyttade till new york att det var hennes dröm osv!  Dom bäckerna var bara ett måste!


Idag har jag vart barnvakt och färgat håret! Nu går vi mot ljusare tider! tack och lov, den där jävla hemska utväxten tog ju kol på mig, även om jag trivdes riktigt bra i brunt hade det aldrig funkat att ha i sommar!!
Bild får ni imorgon. puss o kram


 

2012-03-24
08:50:48

Våffelmorgon

Jätte dålig uppdatering här på några dagar, men jag har mått jätte dåligt så har inte haft något direkt att blogga om då jag bara legat hemma och vilat.
Igår var mitt hjärta här och myste, min fina♥ 
Det är våffeldagen imorgon vilket innebär att vi istället slyttar våffeldagen till idag, och så har vi mys med våffelfrukost istället!
Idag ska jag färga håret, och något mer, vad kommer jag inte på. höööörs!


Grattis fina du på 19 årsdagen!

2012-03-22
10:09:24

Vårdcentralen nästa
Väntr samtal från vårdcentralen 10:40, nu har magontet gått så långt att jag inte kan stå upp och jag har ingen aning om vad det kan vara. Hoppas jag får en tid idag!! Kan knappt stå upp och sitter helst stilla, orkar inte röra mig eller ens lyfta ett ben för att det gör ont..

Vilade igår, hoppas på att ag kan träna idag!! Man blir sjukt sugen när det är fint väder! glad osv!

2012-03-20
19:52:33

Världens bästa Erika!

http://eriikalavrell.blogg.se/
http://eriikalavrell.blogg.se/
http://eriikalavrell.blogg.se/


Hon har gjort min design, hjälpt mig med heandern och gjort precis som jag velat ha de! hon är grym när de gäller bloggar och har hjälp mig med mina tidigare bloggar också!
Tack så jätte mycket min vän!!♥

2012-03-20
19:47:12

Set it on fire, jeffrey campbell copy

Gick på stan med Matilda och Varna efter skolan, slutade redan ca 12:00, åkte sedan tillbaka till skolan och städade skåpet osv. Sånt man kan göra någ men har dötid. 16:40 var det utvecklingssamtal, ingen idé att prata om de. Sedan var det äntligen träning!!

Det gick sjukt bra på träningen! det var kondition och överkropp! avslutade kvällen med kyckling och wokade grönsaker, några matskedar keso också! Nu är jag mätt och belåten och ska hoppa in i duschen! 21:00 är det sons of anarchy, vilket jag missade igår, 22:00 är det läggdags, kommer ju iaf inte komma i säng fören 30 minuter senare dock.

hörs


Vad tycker ni om dessa godingar?

2012-03-20
08:12:59

God morgon!

Mamma skjutsar idag, snällt♥ Försov mig lite.. och men blev ju inte direkt glad av vädret när man vaknade så.. Men iallafall så är det utvecklingssamtal idag 16:40 slutar tre, så sitter kvar i skolan och gör skolarbete i lugn och ro. Tränar direkt efter det, Överkropp och lågintensiv kondition står på schemat och jag är lagom taggad!

Längtar till NY då det är ca 25 grader där, helt sjukt, redan sommar! Men här i veckan skulle det visst regna, men jag längtar endå. Bara ca två veckor kvar nu. Hihi!

Have a nice day!


BJUDER på en bild från förra sommaren, haha.. trött eller vad?

2012-03-19
22:44:29

Working out!

Inte så jätte nöjd med prestationen på konditionen, däremot så körde jag ett grymt benpass som bestod av

Knäböj 15-20 reps 3 set
Utfall 10 reps 4 set
Benpress 25 reps 4 set
Lårcurl 20 reps 4 set
Rumpövning 12 reps 2 set

Helt okej nöjd med det passet faktiskt! Efter det hämtade linn upp mig vid gymmet, sedan har jag umgåts med den pinglan fram till nu ungefär, kom hem från ca 30 minuter sen, har bara hunnit duscha så snart är det bingen som gäller! Linn är en sån där människa som köper väldigt mycket skor och kläder, och när hon inte vill ha skor t.ex som hon aldrig använt säljer hon dom, har faktiskt hittat ett par jätte fina skor, hihi! Tänker mig som till sommaren, sommar♥

Har inte så mycket mer att komma med denna kväll! slänger in lite fina bilder då det alltid är kul att kolla på!!

2012-03-19
10:42:28

Eight kilometers

Börjar blogga nu igen, har ändrat min design och fräshat upp lite. Jag säger inte att det ska ändra något, men den förra var så syster och det var inte jag kändes det som.

Iallafall så sprang jag 8 kilometer igår med mamma, runt hela stan, tog 56 minuter för att vara exakt. Och då körde vi intervaller osv.  Somnade vid halv tolv. Sov till ca 8, skönt, låg kvar till halv 9 då jag hade sovmorgon till 10. Käkade gröt och 2 kiwisar imorse, och en protte drink. Gott! knatade sedan till skolan och satan vad de blåste!

Men iallafall så taggar vi ben och intervallpass efter det hämtar Linn upp mig.
Tjilevippen

2012-03-13
21:26:57

Pause
Det har gått för långt. Jag prioriterar fel saker först och det går åt helvete allting faktiskt. Så jag känner att det skulle vara bra att ta en pause med allt, Måste ta tag i mig själv. Ställer för höga krav på mig själv inom träningen, hjärnan fungerar inte kroppen fungerar inte och jag är trött och sur jämt och ständigt. Jag behöver börja om, en start over. För att detta fungerar faktiskt inte, jag tränar som är elitidrottsman hårt 5 gånger i veckan och äter på tok för lite. Det fungerar inte, jag ska gå ner 12 kilo (och ni får tappa hakan och ifrågasätta, man måste ju pröva sig fram för att komma någonstans) och forma kroppen, men som det ser ut nu fungerar ingenting, jag tränar utan resultat. Min kropp har gått i "ide" När man tränar och äter för lite så sparar kroppen på allt den har, den gör alltså inte av med något, vilket resulterar att hjärnan inte fåt tillräckligt osv.

Jag kommer fortfarande att tänka på vad jag äter, och jag kommer att fortsätta träna, plugga. Måste börja tänka på lite andra saker också, sysselsätta mig. Men jag kommer att äta normalare osv osv.

Är tillbaka när jag känner för det. Tills dess får ni ha det sjukt bra.

Jag ger inte upp,jag kommer att nå mitt mål. Det kommer bara att ta tid

2012-03-12
20:37:22

Maxat pass
Känner verkligen att formen på ben börjar komma nu!! Härligt! Intervallerna gick väl helt ok, men maxat pass på ben blev det iaf! orkade mycket mer än sist och körde dubbelt så mycket. Om jag ska vara ärlig får man ett jävla tryck när man kkar sött en timme innan träning, några godisbitar (som jag absolut inte kan motstå) stog på vardagsrumsbordet idag när jag kom hem, men jäklar vilket tryck jag fick! Dock blir det inte någe mer sådant!

Benpress
Lårcurl
Utfall
90 grader
Rumpövning


Taggar överkropp och 30 minuters crosstraining imorgon! tagg tagg tagg. Ska duscha nu sen kolla sons of anarchy sen lägga mig i sängen och sova! tjilevippen



2012-03-12
14:54:04

jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag
Sitter och väntar på pappa nu på någon ortopedmottagning, ska ju få extrema inlägg till mina fötter för att jag inte har någon hålfot osv, komplicerat! SKa väl träna senare, ben står på schemat,och intervaller i 20 minuter, men först ska jag läsa en bok på 50 kapitel som vi ska skriva uppsatts på imorgon. Kul, nej.. Första skolan idag var jobbig. Tråkig och onödig. HÖrs senare!

2012-03-11
16:54:05

Time to get som tan, gogogo
Drar mig mot solariet nu, tar en 30 minutare. Känner mig så himla blek! Man känner sig ju snyggare när man är lite brun också, så (y)

Var ute på en PW 1h imorse innan frukost, sen var det gröt, sen träning på PG sedan var det lunch, kyckling, ris sallad! Har precis städat och rensat klart mitt rum! tvättar gör jag också! Känner mig som världens hemmafru, jaja let's do this!

Det var nog all uppdatering för idag. tjolahopp

2012-03-11
14:12:24

Finaste ängeln på hela himlen

Grattis min älskade och saknade Farfar, du skulle ha fyllt 82 år idag, Det ver exakt ett år sedan då vi satt där på sjukhuset, Johan, Madde, Peter, Amy, Pappa, Mamma, Farmor och Du♥

Jag kommer aldrig att glöma dig Farfar. Aldrig

11.3 1930-28.3 2011

2012-03-11
08:44:33

Pw
Går ut och går nu, vid halv elva ska jag träna, 1 timmes crosstrainer! sen är det lunch, kyckling och sallad, sen bär det av till rixvideo då jag ska sola! det behövs verkligen! nu känner jag mig bara ofräsch osv osv! träffar kanske linn en stund! får se!

åter till schemat, hörs!!

2012-03-10
19:59:37

Sex is a part of nature, & I go along with nature.



lalalalalallala

2012-03-10
17:24:20

5 km 1 och en halv timme med favoriten.
Var ute och gick med min favoritkompis i en och en halv timme. Vi tog 5 kilometersspåret i vilsta, duktiga! Nu ska jag hem och mysa med farmor. puss

2012-03-10
10:28:29

Lördag
Skönt att sova, jag hann träna igår, igentligen är det vila, men jag vilade i onsdags, då orkade jag verkligen inte träna. Vilar idag också, då tränar jag imorgon. Handlade sedan och tog mig hem där väntade farmor.

Daniel kom vid åtta, vi kollade på tv och bara myyyste! hjärtat

Somnade vid typ 12 tror jag klockan blev. Linn kommer och käkar lunch här idag, när jag sa igår att jag skulle käka pankaka till lunch så blev hon sugen, och självklart är hon bjuden!! 

hörs senare



2012-03-08
23:13:44

Necklase

2012-03-08
23:04:26

Big brother
Sitter och kollar på Bid Brother nu, det är ju helt vrikat. Men de är lugnt. Tränade på eftermiddagen, drog en timme på crosstrainern, riktigt skönt. Körde hårt som fan, sen lite sida och tricps, hann inte mer, vart tvungen att vara hemma till nio osv, och dessutom stänger gymmet då så. Men jag tänker köra hårt som fan imorgon, strängt med maten och sen kör jag hård träning, Ingen vila här inte.  Tror det blir morgonpromenad också! skönt, frukosten smakar himla mycket bättre då!

Men iallafall så, det här med maten, det är svårt. Det är riktigt svårt då jag en gång i tidne kunde småäta utan dåligt samvete, nu måste jag jätte dåligt när jag småätit ch tänker att man ska inte äta mer än vad man gör av med.

By the way, testade en proteinbar på vägen hem från gymmet, annar hade jag inte fått i mig några kolhydrater alls, vilket jag måste 150 g per dag. Jag vet, man behöver kolhydraten, men inte fan orkar jag ställa mig och koka ris eller spagetti när jag kommer hem från träningen 8 på kvällen, men får ta tag i det, imorgon blir det iallafall pasta då farmor kommer hit!

Drog en mil på crosstrainern tror jag.

God natt.

2012-03-08
12:35:55

JC
står på praktiken, gör inte alls mycket. Går på lunch nu iaf, omelett, lite kyckling tomater, broccoli, morötter. SChysst lunch endå. MÅste säga att jag är riktigt duktig på att göra kyckling, den blir aldrig torr eller så. MEn iallafall. Ingen träning igår var jätte trött, så jag tänkte köra hårt idag istället. Iaf 1h kondition., sida, lite vader, och triceps, känner att det dallrar alldeles för mycket på armarna, haha! MEn åt ett helt annat ämne nu. Mmina kläder! Jag är så fruktansvärt trött på dom, ska rensa ut det mesta, klarar max 3 veckor till, tur jag drar till NY och köper nytt. För jag spyr snart på dom. Och mitt hår också, är så fruktansvärt trött på det. SKa färgaa det mörkare en gång till, sen mot sommaren blir det ljust och fräsht igen. Det var allt jag hade att säga nu, återkommer ikväll om Hur träningen gick. OM ni inte ser något inlägg gick det skit.

2012-03-07
09:30:25

Lifestyle

Kom nyss hem från en pw på 50 minuter, nöjd! käkar frulle nu, vid halv elva tar jag mig till praktiken på ett eller annat sätt, Käkar ute idag, hämtsallad från 21:an går alltid hem så det blir det!
Efter praktiken går jag och handlar, kvarg, cornflakes mm! ni vet sånt som man behöver. Har även tänt att testa äppelcidervinäger, De sägs vara förbrännande och går det inte åt rätt håll så kan det inte gå åt fel håll. Kan ju bara vart att testa faktiskt, ca 20 riksdaler på Willys! Nu måste jag hoppa in i duschen!

Mina nya darlings

2012-03-06
22:15:34

Den sista dokusåpan!!
Sitter och kollar på den sista dokusåpan nu!!! får se om det är värt att kolla på nu, som jag har längtat! haha det är ju typ som the walking dead med massa zombisar osv, Iallafall så kollade jag nyss på sons of anarchy, det slår ju allt.

I vilket fall som helst så kom jag för en stund hem från träningen, var överkropp idag, bröst, triceps bland annat. Innan det var jag ute och sprang/powerwalkade med anna! körde utfalls steg i uppför och nerförsbacke.. mina ben... Helt okej nöjd idag iallafall!

Käkade omelett till lunch, sen till mellanmål vart det lite mandlar osv. Efter praktiken hängde jag med anna hem osv, först vart det en vända på stan, fick med mig ett par solbrillor hem faktiskt, grymt snygga!

höööörs imorogn kompisar

2012-03-05
17:23:45

dålig prestation!
Inte min dag idag känner jag. Intervallerna gick inge vidare och benen orkar.inte de jag vanligtvis orkar. Så fattar inte riktigt vad de är med mig idag, kände mig så jävla otagg på träningen redan när jag var påväg till gymmet. Men men, alla gånger kan det ju inte gå bra. Även fast man vill att det Ska göra det. NE idag är en sån här klankanerpåsigsjälv-dag känner jag. Adjö

2012-03-05
10:17:29

When I'm tired, I stop being tired and going and working out instead

Nuså, nu är jag redo för andra veckan på praktiken. Har tagit en PW på morgonen innan frukosten på ca 40 minuter, skönt! Iallafall så taggar vi ben och kondition senare idag! Ska också bli jävligt härligt!

Nu ska jag sätta lurarna i öronen och ta mig en rask promenad till Jc! Tack för mig!

Linnet från topshop 149 riksdaler


puss & kraaaam 

2012-03-04
22:25:29

Blir ju bara mer och mer taggad



Blir så fruktansvärt taggad när jag är inne och kollar på träningskläder, skor osv! kollar massa bloggar som gör mig inspirerad till att träna.

When I'm tired, I stop being tired and going and working out instead
haha, en grej jag kom på själv bara


Iallafall så fixas designen snart! den är ju astråkig nu!

2012-03-04
20:17:53

Finaste kommentaren någonsin
du vet, emma edh, hon den grymma i thailand om Besviken på mig själv:
JAG SAKNAR DIG OCH DU SKA VETA ATT JAG TROR PA DIG TILL HUNDRA! never give up! jag ska stotta dig tills slutet av allt! puss finaste

Emma min vän, kan nog inte beskriva hur glad jag blev av denna kommentar, betyder oerhört mycket! älskade älskade vän. kom hem nu! puss

2012-03-04
14:30:08

time to hit the gym
var ute och övningkörde för första gången sen vintern. Gick väl helt okej, sen när de gick dåligt pallade jag inte mer och åkte ner till gymmet för crosstraining 1h, så står här och trampar för fullt. Inviger också de nya skorna! är jätte nöjd! EFter detta blir det proteindrink och sen ikväll ska jag nog ut i 45-60 minuter i rask takt för att öka förbränningen ytterligare lite till. Keep it up. Peace

2012-03-03
23:30:38

Taggar söndag

Nya träningsskor står på shemat! Men innan det går jag upp vid ca 09:00 och tar mig en pw på 40-60 minuter. Käkar frulle sen är bär det av till stan, sen så ska jag ut och dra 2,5 i vilsta, eller om jag tar 5:an, har inte bestämt mig ännu. Men ut ska jag. Måste träna upp mig inför å-varvet nu!! Taggar som fan! Det är i Juni någongång så jag ska köra stenhårt på konditionen!

Ska köpa dessa har jag tänkt, bara som att ha när jag tränar, tills vidare. Då mina andra är helt slut. Blir dessa då som en panikutväg. Längtar till NY då det blir mycket träningsgrejer med hem! Nu måste jag sova då jag ska orka träningen imorgon! För sömnen är minst lika viktig, det får man inte glömma!

2012-03-03
17:03:55

45 min PW får stå för...

Som sagt så får 45 minuters pw stå för dagens kondition. Vaknade vid 10, tog mig ut sen åt jag frukost. SEn somnade jag om till ca 14.00 skönt! Har precis vart och handlat, det är JAG som ska göra maten till ikväll. Med efterrätt osv, kul! Visar senare upp mitt linne från topshop. Men iallafall här är lite bilder från igår! dock inga avicii bilder då jag ska få dom av johanna senare!

Lyxar till det med en mörk choklad ikväll också. De tackar vi för!




2012-03-02
22:37:52

AVICII leverade som fan
Är så jävla glad att jag åkte dit med mina fina vänner. Och jävlar vad ont i fötterna jag har, men var helt klart värt det! Hittade också en så jävla snygg jeansväst inne på carlings, ska springa ner på stan imorgon och kolla på den! Köpte förresten ett ganska schysst linne också. Men iaf, kosten har väl varit sådär idag. Men man ska ha en ätardag i veckan, och så onyttig har jag faktiskt inte vart. så det är bra! Imorgon kör jag en morgon promenad innan frukost, man förbränner bättre då. Sen får vi se vad som händer! Är iallafall svinnöjd med denna dag! Är hemma om ca en timme eller sådär. Tack och hej. Adjö

2012-03-01
17:28:13

Vilken jävla dag, vad är felet?
När jag tog mig till praktiken imorse såg jag ingenting på vänster öga, det var lixom vitt och jag såg inte om jag t.ex läste en text. Dock har det gått över nu, skönt det! Jobbade lite, åt lunch med Matilda, hon käkade strips på Corner, jag fattar inte, hon måste ju avlida snart så lite hon äter? :(

Gick hem vid ett redan?! då jag hade ont i huvet och inte kände mig 100% sov från halv två till halv fem, trött tjej? sov endå 9,5 timmar inatt? vet inte riktigt vad det är med mig. Jag tar en promenad till farmor och tar det lite lugnt där. Känns onödigt att ta ut sig när jag mår såhär. FAN VAD TRÅKIGT.

Tar en Powerwalk till farmor på en timme nu, dock tar det typ 30 mnuter att gå till henne så fr vi vilken väg jag tar. heipa!

blääää

2012-03-01
09:29:30

Ännu mer inspiration men denna gång i klädväg

2012-03-01
08:50:56

Inspirerande!
Jag läser, eller mer kollar in. En så jävla inpirerande blogg! gud vad jag blir taggad när jag ser bilderna på hennes blogg!

Gå in och kolla!!  det gör du här: http://michaelamolander.blogg.se/

Förövrigt så har jag käkat frukost och ska väl snart fixa mig och ta det lite lugnt. Är helt slut i kroppen.. Träningsverk och trött. Ont i hela kroppen. Somnade ca 22.30 igår kväll, och jag brukar somna 24-01 så ja. Men det är bra att sova, sömnen är minst lika viktig i träningen som kosten! sover man inte får inte kroppen kraft att hämta ny energi, och då strejkar den!

Idag står tabata intervaller och lätt benstyrka på schemat! De tackar vi för..

Ska väl sova 45 minuter till nu. Vi hörs senare!