lindholmlinnea

2012-02-29
20:20:00

Take care
Ligger just nu i badet, detta är ett tidsinställt inlägg med tanke på att min vän erika håller på att fixa min header!
Jag har som ni ser en alldeles ny design och hela köret! behövde lite refresh kände jag!!

Iallafall så var jag och tränade med Nathalie, en timmes kondition nu är jag helt slut i kroppen och behöver vila. Jag har tränat hårt dessa dagar, vilket är himla bra!!

Lunchade med far inne i city idag också, sallad som vanligt ;) köpte även tågbiljetter till fredag då vi åker ett gäng tjejer till stockholm! Ska bli så himla kul! lite shopping, och avicci!!

Take care

2012-02-29
09:06:36

POWERWALK 35 min

Vaknade vid åtta av ett sms, jag skulle kunna ha valt att ligga kvar och sova tills nu, men jag pallrade mig upp på med träningsskorna och iväg på en PW i 35 minuter! känns skitbra! Sitter just nu och äter frukost! havregrynsgröt, proteindrink & frysta bär. Väldigt gott faktiskt!! och självklart  kromtabletterna & omega 3!!

Ska snart hoppa in i duschen, duscha av mig och sen göra mig i ordning. Jag går till praktiken idag, igår tog jag bussen, slö som jag är.. 

Förresten, så igår när mamma och jag var ute, så körde vi utfallssteg utför en backe., Det känns i röven idag kan jag säga! Men det tar vi possitivt!!

Nu hoppa jag in i duschen! Ha en bra dag! För det tänker jag ha! så taggar vi till 1h kondition idag på eftermiddagen!!

2012-02-28
20:58:46

About life and training

Blir så glad när jag hör människor jag läser min blogg och ger mig fina ord som handlar om min träning och att jag gör bra ifrån mig! Det får mig att bli vilje stark och köra ännu hårdare på passen! guld till er! ♥

Praktik idag! käkade frulle som vanligt, kessella vid elva, lunchade på donken med matilda och lina, dock hade jag med min egen lilla omelettsallad, ni vet. Man kan ju inte käka hamburgare och pommes när man kör såhär hårt. Hut gott det än skulle vara med en cheesburgare och strips.

Men som sagt, efter praktiken, var hemma vid halv fyra tror jag! Fixade lite, sedan somnade jag helt plötsligt, gick upp vid fem och då var det bara att pallra sig iväg till gymmet! Gick riktigt bra, crosstraining 30 minuter snabbt! överkropp och sen gick jag 10 minuter på slutet. När jag kom hem käkade jag världens godaste kyckling som jag gjorde när jag kom hem och brysselkol och morötter! goooottt!!!!

och hör på maken, sen ville mamma gå ut och gå, det slutade med att vi sprang! så idag är jag jätte nöjd med min prestation!! 
 
Tack för mig och keep working!!

2012-02-27
21:41:34

träning och mat

Slutade praktiken vid 14.00 ska igentligen gå till kl 18:00 men det finns inget att göra så fick gå hem. Börjar elva imorogn! skönt!

Iallafall så dammsög jag hela huset när jag kom hem och fixade lite. Drog till gymmet, sprang, körde ben och sprang lite till. Käkade tonfisk, bönor och broccili när jag kom hem.

Imorgon står överkropp på schemat! och självklart kondition! de ser vi fram emot!

Inspiration!

2012-02-27
09:00:36

Training

Laddar inför kondition och ben, ett riktigt mördarpass brukar det bli! Käkade det vanliga till frukost, havregryn, banan och en proteindrink över det.

Men hursom helst, nu ca 10 timmar innan jag är på mitt kära gym är det lite APL som står på schemat, arbetsförlagt lärande. Prektik med andra ord! Ska bli kul, första dagen. Synd att alla andra är så nervösa men jag är lugn som en filbunke. Ska luncha med min vän Matilda som praktiserar på H&M. Redan bestämt mig för att jag ska ta sallad!

I viken fall som helst sk jag börja röra mig om 40 minuter. Vi säger hej så länge



                                                      Snygga ben! snygg rumpa!



2012-02-26
18:23:22

4 sleepovers and no good training
Imorogn är det pang på't igen! Då är det praktik på JC 10:00-18-00 sen är det träning! varje dag! har redan planerat upp allting sörrni! Kommer nog visa sig lite på vågen denna vecka med tanke på att jag inte kommer äta kolhydraten alls, lite kommer jag absolut äta eftersom at man behöver kolisar för att hjärnan ska kunna orka fungera!

Kycklingsallad, städning och packning står på menyn ikväll då jag sovit från tre till halv sex! Skönt!

The walking dead halv elva ikväll också.

nu säger jag vi hörs imorgon. Taggar kondiion och ben! yeeeah!

hahah vad svullen jag såg ut på den här bilden! men det vjuder jag på! puss på er

2012-02-25
13:03:00

to the top
Jättedålig uppdatering på sistoned, eller missade en dag. men i fredags var det vila, och jag vilade med gott samvete med tanke på att jag kört ett dubbelpass denna vecka. Jag och Hanna har iaf sovit hos Linus och till idag sov Jag hemma hos Hanna. SKa även göra Det inatt. JA åter till träningen, inte alls någon bra frukost idag, en fullkornslimpa med 2 ost skivor med 28% fett i. Tränar idag, sprang ca 30 minuter fort. Sedan 60 minuter crosstraining, vilket resulterar 90 minuters kondition idag. Om ca 3 veckor har vi bip test i skolan igen efter förra gången. Sprang upp till level 8 förra gången. Vilket var bra, men jag sattsar hårt som fan och jag vet att jag kan göra bättre ifrån mig! IKväll är det 50-års fest, blir ca 70 sedan åker jag till Hanna! Vi hörs imorgon! Keep working!!

2012-02-23
17:51:57

Besviken på mig själv
Jag går inte ner som jag ska, jag vet inte vad jag gör fel. Vart så arg så jag traskade med bestämda steg mot gymmet, SPRANG ca 5 kilometer=35 minuter och crosstrainade i 22 minuter. Var röd som en tomat i ansiktet när jag gick hem, och svettig och jätte äcklig. Men nu har jag duschat, ätit lite kvarg och gjort mig i ordning för att möta några kopisar! så nu är jag glad igen! :) tuuuumen upp!

måste ta tag i mig själv nu!!!

ha en jätte bra kväll! sover hos hanna tonight!!


2012-02-23
09:53:51

hos sara!
NÄR de andra ligger och sover har jag petat i mig 125 g kesella och flingor! GOtt! ska till mormor vid 1 och äta, sedan blir det träning, det måste bli träning. Oavsett om jag inte skulle orka. MEn i vilket fall som helst har jag än så länge inga planer ännu!!

2012-02-22
14:20:09

kondition

Crosstraining 1 tim, sedan nya övningar på sidan, lite bröst osv. Vart lite småplock idag. Käkade kvarg när jag kom hem, ska snart duscha. Tror det blir en sväng till farmor sen, inte vart där på ett tag!

Ikväll blir det fika med mina fina tjejer! Sedan bär det av mot jossan för att sova där med de andra brudarna!
hörs!

2012-02-22
11:53:01

på gymmet
STår på crosstrainern nu, kör en timme. Havregryn,proteindrink och piller stod på menyn som frukost. Ska dra till Tuna park med Anna sen, känner för att sola också. Får bli en annan dag. Nu ska jag fortsätta träna. Heipa

2012-02-21
16:15:53

Lågintensiv kondition + överkropp
30 minuter crosstrainer.
Biceps
Triceps
Mage
Rygg

Gick bra idag, gick upp, käkade frulle, la mig igen, sov till halv elva. Gjorde allt i ordning och fixade, gick ner till gymmet och körde!

Har inte så mycket mer att säga. Ska vara med Hanna ikväll, myyyys.

hörrsss!!

Hanna och jaaaag


2012-02-21
08:14:43

Tisdag-Frukost
Käkar gröt, och en banan + proteindrink + alla piller. Idag var de inge gott, fy, men måste man så måste man! Vet inte om jag lägger mig och vilar lite efter de här, eller om jag sticker ner till 9 till gymmet! får se!

Taggar kondition (som alltid) och överkropp idag! Ska börja köra lättare vikter än vad jag gjort med tanke på att jag tycker inte att jag går ner i vikt, tycker det borde gå lite fortare faktiskt. Men som sagt, ska börja köra lättare så får vi se om det blir ngon skillnad!

2012-02-20
22:35:29

Dösnygga

2012-02-20
21:03:17

Gå ner i vikt!
Jag har några tips som jag vill dela med mig av, det handlar om viktminskning!

Läste det i boken "skönhet och hälsa, Handboken för kvinnor i alla åldrar"


1. Hoppa inte över måltider. Du kommer bara att äta ännu mer vid nästa måltid. Och det låga blodsockret som blir följden av att du kan köpa godsaker.
mina ord- man ska hålla blodsocket jämt under hela dagen-

2. Använd en liten tallrik. En stor tallrik skulle fresta dig att ta mer mat, sedan känner du dig tvungen att äta upp allt.
mina ord- Väldigt bra regel!

3. Ta inte upp någon ny bit på geffeln fören du tuggat klart tuggan du har i munnen. Ta små tuggor och tugga noga!
mina ord- jag gör det inte. Men det är något man kan jobba på!

4. Ät kryddiga rätter, då kryddor håller igång ämnesomsättningen i timmar. Använd chillipulver, senap och peppar istället för salt.
mina ord- det är rätt logiskt. Salt binder ju fett, vilket inte är så bra. men lite salt behöver man!

5. Tröstät inte när du är ledsen, har hemlängtan eller är frustrerad. Vid sånna tillfällen är det bättre att du unnar dig något istället, såsom ett nytt klädesplagg eller liknande!
mina ord- Helt rätt! lägg pengarna på fina träningskläder istället för snacks!!

6. Handla för guds skull inte på fastande mage!! du kommer då köpa mer än vad du igentligen behöver, och du kommer se dessa godsaker och kommer då inte överväga ifall du ska köpa dom eller inte, du bara tar dem!
mina ord- Ne, handla inte på fastande mage. du förstör bara för dig själv.



Ska smörja in mina ben nu, och sedan ta "bio-oil" mot ärr osv. Nu är de Sons of Anarchy, så jävla bra! sen är det läggdags! puss

2012-02-20
19:40:12

Träning x2
Imorse körde jag kondition 40 minuter. duschade sedan, sov sen 3,5 timmar. dog ner till gymmet till halv sex igen. värmde upp lite snabbt och körde ben, jädraaaaar vilket mördarpass. har jag inte träningsvärk imorgon vet jag inte vad jag tar mig till.

Imorgon är det iallafall överkropp som står på schemat, taggar som fan!! kör som vanligt kondition på morgonen, eller tror jag kör alltihop på morgonen. Far till Tuna Park med hanna och emma, så vet ju inte när jag kommer hem. Får se hur det blir.

När jag kom hem gjorde jag iaf i ordning lax, fu vad äckligt det är att hålla på med, och jag är inte så jätte förtjust i lax, men de var faktiskt gott när man skärde det i jätte små bitar och hade citronpeppar på de! Testade även en ny dryck från gymmet. Smakade och luktade öl, så den ska jag inte köpa igen.

2012-02-20
08:40:04

Bad updatee

Inte vart så bra uppdatering på sistonde, men har inte tränat sen i torsdags så har inte haft något att skriva om,
Fredag- början på lov, började sådär..
Lördag- åt kebab. DÅLIGT!
söndag- städade

Idag, ska jag köra ett dubbelpass, ett nu vid 9, lugn kondition. Sedan styrka på eftermiddagen! Åt kesella lika a boss till frukost, mina krompiller och en omega 3. nu är det bara att köra när an har tid!


Kesella är som konsistens gräddfil, finns olika fetthalter. jag äter den med minst fett, 1 % det finns också något som heter kvarg som är ännu bättre som jag äter också, de är ungefär samma sak som kesella bara att dte är 0.3 % fett i, och det är ännu bättre! man blandar med lite fun light, fint mellanmål!



Hallonkesella- denna dör jag för. Den är så himla god skulle kunna äta hur många förpackningar som helst, haken är att det är 10 % fett i den, lite mycket faktiskt! dock kanske jag kan äta de som "godis" på fredagar eller nått. God som satan är den iaf!

2012-02-16
21:31:38

True

2012-02-16
21:20:18

TAGGAD
Jag somnade taggad till träningen imorse igår, och vaknade exakt lika taggad! så käkade gröt sen drog jag ner till gymmet, sprang och hade mig! sedan duschade jag och gjorde mig i ordning. gick och lämnade ett CV på coop sedan gick jag till stan, köpte nya omega tre tabletter och krom. Krom tabletterna tar bort socker suget, värt att testa iaf! då jag hela tiden är extremt godissugen... 

Andra passat idag följde min vän anna med på! Det gick bra faktiskt! körde kondition i början, sen triceps och sedan rygg! sedan sprang vi lite till. Riktigt nice!

Ser dock inte så gott ut på bild. men men

2012-02-16
08:09:40

I will never give up

Käkade frukost för ca 10 minuter sen, Det vart riktig gröt idag, med några sötmandlar i och så protein drinken och för en gångs skull så åt jag faktiskt "riktig" gröt, där man har havregryn, häller lite vatten över och sen in i mikron 2 minuter. anledningen till att jag går upp såhär tidigt då jag börjar 12:10 är för att jag ska träna vid 09:00, Ska bli skönt att för en gångs skull träna på morgonen, självklart kör jag enligt schmat efter skolan också! Det skippar vi inte!

Vid elva ska jag möta upp Matilda på stan och så ska vi lämna ett brev till praktikplatsen vi ska vara på V. 9-10. Ska även försöka hinna med att köpa omege 3 då dom är slut, sen så ska jag köpa med mig hem krom-tabletter. Kul att testa något nytt! detta är inget farligt utan är något som kroppen behöver och så minskar de söt/söckersuget vilket kan vara riktigt bra för mig nu, då jag är jätte svag för bakelser, godis, kakor. EVERYTHING! sÅ de ska bli intressant!

Ska börja göra mig lite i ordning osv! Vi hörs senare!

2012-02-15
17:15:42

träning
DRar ett pass ben och kondition idag. SÅ ni vet lixom. ciao

2012-02-14
18:44:14

Bild beskriver mer än ord, så här har ni. Min alla hjärtans dag


Min alla hjärtans dag spenderade jag med min gulle Matilda på Smak café, åt en cheesecake, damn vad gott de var. Men det kunde ha varit lite mindre då jag vart proppmätt.. Men det var himla gott och himla fint sällskap! Kunde nog inte blivit bättre.


Träningen:
Måndag, körde överkropp + svinslö kondition. Ingen kommentar..
Tisdag: tränar inte alls idag. Fortfarande sån j*vla treäningsvärk, fattar inte. Taggar till imorgon då jag ska köra ben och 1 timmes kondition och ben. Har inte så mycket mer att säga, tack och hej.
Have a nice day, or night.. sweethearts

2012-02-13
09:38:01

Måndag!
Börjar måndagen med en promenad till skolan, som alltid. skönt! Skönt med sovmorgon till 09:30 istället för att börja 08:30, gick upp vid 07:20 och käkade frulle, gröt + en banan. Gick sedan och la mig igen och somnade lite halvt om, skönt! gick upp 40 minuter innan jag skulle gå, fixade till mig lite och drog. Sitter nu i skolan har ca 3 lektioner idag, skönt!

Ska byta Träningsdag, ska igentligen köra ben idag och överkropp imorgon, men byter så jag kör överkropp idag så att benen får vila, därför att jag känner av träningen från igår. Musklerna måste få vila också osv. Men Iallafall ska sätta igång med skolarbetet nu! ser fram emot träningen sen!

~When you feel like quitting, remember why you started.

2012-02-12
22:40:46

Body Pump

Jag funderar på att köpa mig ett Terminskort på Gympozz, så jag kan g på Body pump typ 2-3 gånger i veckan. Och självklart kommer jag fortsätta följa mitt eger träningsschema mm. Men som lite extra träning, de skulle vara sjukt nice faktiskt! Man går igenom kroppen, alla muskelgruppen, det är ju svinbra träning!

Ska absolut överväga saken! Är lätt på! kanske de blir lite tight med det andra, men det är så sjukt bra träning! Jag sattsar stenhårt nu!

2012-02-12
17:22:59

söndag
ute och gick en timma på förmiddagen, fuskade lite med frukosten och åt rostat bröd. Kunde istället ha käkat gröt och protein. Dåligt av mig, kör hårt som fan i veckan med maten osv. Körde body pump med min mor från halv fyra - halv fem. fick sedan skjuts till gymmet så kör jag en och en halv timmes kondition! Ni får nog vänja er vid att detta kommer bli en träningsblogg, Ni väljer själva om ni vill läsa eller så, upp till er. men ja, fram över handlar det om mig och hur jag tar mig till mitt mål, har sagt att jag ska gå ner ca 12 kg, kanske är det mycket tycker ni, men den märks ju sen fall det blir något kvar av mig eller inte, kommer iallafall inte sluta som kissie och käka barnmat osv. Nu kör vi iaf, står på crosstrainern och har 30 minuter kvar. Tjing

2012-02-12
00:15:03

Myyyys kväll med mina sköningar

Drog ju en snabbträning på morgonen som sagt, sedan mötte jag upp anna på stan och vi gick där, och på tuna park. Fick med mig en ear cuff hem och en "tröja" finemang! Visar upp det imorgon!

Jag Sara och Anna har kollat melodifestivalen och kollat en skitvidrig film, nu är de på väg hem. Och jag ska lägga mig! imorgon blir det ett grymt konditionspass!

                                                                   Seriösa!!






En härlig bild från i sommras på en himla fin vän och mig! Satan vad jag vill ha sommar!! Älskar bilden!



God natt på er.

2012-02-11
17:59:20

Dr Martens

Vad tycker ni om de här skorna?

Jag tycker de är asfräcka!!

2012-02-11
11:11:05

kör hårt dagen efter
STÅr och crosstrainar nu, sprang lite mer en 20 minuter förut. VAknade vid nio, slängde i mig gröt och en proteindrink, sedan var de bara pang på träningen, tränar väl ca en timme, tar en banan lite oxfilè och en proteindrink när jag kommer hem. SEn ska jag ta mig ensväng till stan med Anna! KVällen igår var trevligt och fick träffa massor av nya människor. DEt var allt för mig just nu. Back to training

2012-02-10
18:09:28

You must face yourself and your life before you can let other people

Avslutar veckan med oxfilé och en jävla god sallad! Sedan blir det 18-års fest då min fina vän frida fyller år idag!
Ser frem emot det!

Imorgon blir det träning! kondition, massor av kondition! Jag vill till tuna park, och stan. osv osv! Det blir träning hela helgen för min del! skööönt! Förövrigt har jag gått ner två kilo nu, nånstans måste man ju börja!

Tack för mig!

inte jag på bilden.

2012-02-09
20:20:46

jordens träningspass
slutade en timme tidigare idag, solade 30 minuter sedan tog jag mig till gymmet och drog världens pass. SPRANG 25 minuter, det märks klart och tydligt att konditionen blir bättre och bättre, så jävla skönt!! sedan magövningar, även lite sida, 25 minuter crosstraining, sedan utfallssteg.

Sedan gick jag hem, åt lite och har nu avslutat kvällen med kesella, lite bär och naturella flingor, gott!

 Det här med att träna själv, jävligt skönt. Men ibland kan det vara schysst att ha någon som pushar! Fortsatt trevlig kväll!

2012-02-09
12:46:46

NEW YORK




Det kryper verkligen i hela kroppen på mig!!! Vill åka nu, till NEW YORK!! JAG VILL ÅKA NU NU NU!! Sitter i skolan och kollar på träningskläder och skor och gud vet vad!
tack och hej


Detta är ett måste iaf! 2 par ska med hem!

2012-02-08
20:24:04

TRÄNING
Blev ingen träning idag för mig, tar vila och tränar lördag söndag istället, kör ett grymt konditionspass på söndag istället. Blev jätte trött när jag kom hem så jag gjorde annat.

käkade tonfisk, 2 ägg och sallad till kvällsmat. Gott. Taggar träning direkt efter skolan imorgon!

Men kör iaf lite skulderblad och triceps nu här hemma.

Tänk er den här ställningen med 5 kiloshantel i varhe hand. Riktigt bra balans övning också, för man drar ju upp ena armen och sen den andra! 5 st på varje arm, alltså räkna till 10 gånger 3 repetioner!


OBS. INTE JAG PÅ BILDEN

2012-02-08
08:58:39

Vadskajagskrivaom?

Okej, nu är det såhär. Vem bryr sig igentligen om vad jag gör på dagarna? vad är det ni vill att jag ska skriva i min blogg?
Ska jag skriva om min träning? eller fortsätta som jag göra nu, lte blanat träning/vardag?

Hur ska jag göra?

2012-02-07
21:53:55

trött
Jag säger god natt nu, är så himla trött. somnade i soffan förut så det är nog dags!

Hörs imorgon! då är det 1 timmes kondition på schemat! kul!

sweet dreams!



2012-02-07
21:46:02

Svar på kommentar!
Johanna  om fika med Johanna!:

Måste bara säga att det där är sjukt bra gjort. Själv hade jag dött av sötsuget!

Ja, måste ju erkänna at jag är lite stolt  över mig själv. Med tanke på att du har en annan bloggportal så fann jag inget sätt att svara på din kommentar på din blogg, så gjorde såhär istället! men helst av allt ville jag ju ta en kladdkaka jag med.. men men. kanske nästa gång ;)

2012-02-07
19:07:27

käk
tog som sagt en fika med Johanna, fick med mig ett par trosor hem, inte mer en så. Tog mig till gymmet. Tränade exakt enligt schemat och bastade sedan. Kom hem nyss och har precis käkat. gott! Detta stod på menyn idag!

2012-02-07
15:21:16

fika med Johanna!
SITTer på smak med Johanna och fikar, äter min banan och dricker min vitamin water medans hon käkar kladdkaka och dricker fanta, gott! NÅväl. TRäning snart. HÖrs! Inviger nya traningströjan som jag köpte igår också. SChysst!

2012-02-07
09:50:11

TRÄNINGSVÄRK

Har så j*vla ont i min röööv. haha vilken träningevärk alltså.. helt sjukt. utfallssteg, lårcurl, satan i gatan vad jobbigt.

Sitter iallafall i skolan nu, ska fika med johanna efter skolan. sedan blir det träning! överkropp idag, schysst! de är även kondition. Ska kolla sen vad de är jag ska köra.

höööörs

2012-02-06
23:32:25

minishopping

By the way så var jag på stan efter sklan med Matilda, inhandlade ny träningströja och en ögonbrynspenna!
Imorgon ska jag fika med johanna, dock blir det en vitamine relode och en banan för mig, fatta vad stark jag är d? ser alla bakelser med sitter där och käkar banan istället. jag som är så jädra svag för socker.. men de börjar bli bättre, känner knappt sug längre.

Tack för mig och god natt!

fruuuuuukt♥

2012-02-06
20:50:20

my next love

2012-02-06
20:21:11

hos frida
Sitter hemma hos Frida nu, drog dit efter träningen. Riktigt mördarpass på ben idag, då är man inte så kaxig efter. fy. drog hem, käkade tonfisk och broccoli, as schysst!
Det var jääättelänge sen vi träffades. min fina vän! skönt att prata om allt osv.
Har inte så mycket mer att säga om denna dag.
sovmorgon imorgon. skönt. tack och heeej

2012-02-05
16:02:21

NI SOM HAR BLOGGAR

NI SOM HAR BLOGGAR, GÅ ME DPÅ DENNA SIDA. DET ÄR SKITENKELT OCH MAN FÅR MER LÄSARE!

TACK OCH HEJ

KLICKA IN PÅ DENNA LÄNK:
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=linnealindholm

2012-02-05
15:45:04

Färga utväxten + ögonbryn

Linn kom hit ett tag, trevligt. Åkte sedan ner och färhade utväxten i håret. Ska ta tag i skiten och färga ögonbryna också och fixa till dom, måla naglarna också. Vid cirka 17 åker jag till farmor och vi ska mysa med pannkaka osv, tar även med plugget dit, såsom matte och engelska!


Osminkad och heeeelt naturlig!



Tog hem ett "skumbalsam" som har kalla bruna pigment i sig som gör att de "röda" i mitt hår försviner!

2012-02-05
13:31:11

Kör hårt
Jag kör hårt som fan denna vecka med träningen, imorgon efter idrotten tar jag mig en promenad till power gym kör underkropp + intervaller. Ska köra stenhårt, denna helg har inte varit acceptabel. Pizza i fredags och något onyttigt igår.

I´m kepping up

2012-02-04
17:34:21

Riktigt krigarpass!
Jääääädrar vilket krigarpass på kondition idag! Lätt jobbiskaste någonsin! Måste sätt ut som en riktigt idiot som jag sprang, såg ut som en tomat i feacet men vad gör det? bra gick det iaf. Gick fört 40 minuter på bandet, sen crosstrainer 25 minuter, sen intervaller 20 minuter på löpband, sen sprang jag så långt jag pallade i nivå 12, och det går riktigt snabbt, sinnes! eftet det var de en proteindrink och 16 minuters solande, passade på att bränna på lite så man är fräsch till ikväll!

Jag är igång och det går bra nuuuu


Egypten♥

2012-02-04
17:19:58

Bilder från avslutningen i nian 2011


GUD VAD BLOND JAG VAR! Dessa bilder får mig att sakna sommaren så himla mycket, värmen, man var brun?!
Efter skolavslutningen åkte jag och johan som vanligt och fikade med farmor, mormor och hennes särbo. Efter det så  gick vi till stan mötte upp några vänner, vi åkte till slagsta glass, sedan gick vi till stan igen, det var fina tider det, skavsår av skorna fick man och varmt var det!
Saknar♥

2012-02-04
12:07:11

Och jag går i dagar i tröjan du hatar

Har värsta jävla basen som spelar "tröjan du hatar" för mig medans jag städar mitt um och möblerar om till standard. Det blir bästa så.

Efter jag städat klrt, typ om 10 min, beger jag mig ner mot gymmet och kör ett pass där, kondition 1 timme, + kondition. Ska stå på crosstrainern en timme och sen ska jag gå på bandet i ca 90 minuter, men så länge orkar jag nog inte.. 2 ½ lite mycket.

Middagen igår på grappa med mor och bror var mysig, Filmen efter också. Somnade så gott vid halv två, gic upp vid 10 idag, käkade 2 ägg + banan. Och nu skajag snart dra ner och träna.

Ikväll blir det att fira två vänner som fyllt år! Kul!

Satt och pratade om NY igår på grappa, längtar så jag spricker!

2012-02-03
21:46:20

D, you make me smile
Käkade kräftpizza på grappa, asgott! Blev ingen bio, vi orkade inte det. Åkte hem och hyr film från tvn istället. Trevlig helg

2012-02-03
11:28:47

sådär ja!




Film på branschkinskapen, kollar på någon som har gjort illa sig inom jobbet, om försäkring och sådant.
heipa

2012-02-03
11:16:15

All we ever do is say goodbye, and I´m dreaming with a broken heart.

Vet inte vad jag vill längreeee, har så mycket ångest. Vet inte vad jag ska ta mig till. vill härifrån, byta ut allt, göra galna saker. blir så trött på mig själv

2012-02-03
11:08:08

2 different styles



vs





Jag vet inte själv vilken stil jag tycker är snyggast, Skjortstilen är så himla fin och stilren, men samtidigt vill jag ha nitstylen, jag kan inte riktigt bestämma mig. Och jag skulle nog inte kunna blanda med tanke på att de inte alls passar ihop, men det är ju in åsikt. Allas är ju olika!

Vilken tycker ni är snyggast?


2012-02-03
10:18:55

När gråten sitter i halsen


har sercice kunskap, helt okej. hade matte innan, kände mig taggad igår kväll,men det gick åt helvete imorse.

Ska käka grappa ikväll med Bror och mamma, mys. Ska dra till med en riktigt stor fet pizza, deras pizzor är faktiskt fräscha, inte så feta och smakar gott!!

Lördag ska vi fira Jessica och Sofia hemma hos Matilda i slagsta, kul. Träning lördag också, kondition, 60-90 minuter promenad, sen 60 min på crosstrainen.

Söndag ska jag åka till farmor och mysa med henne, äta farmors pannkaka osv!
F♥

2012-02-02
22:26:04

Training
Efter skolan tog jag en kort sväng på stan, fick me dmig två nagelack hem, ganska diskreta. Fint! Hittade en jätte fin marinblå kavaj. Men jag väntar med att shoppa tills NY.
Efter skolan frös jag, låg bara hemma var inte alls sugen på att träna, men jag tog mig ner och sen kom linn då hade de tyvärr hänt en tråkig sak så vi åkte hem till mig istället och tog det lugnt, sen när hon skulle åka till sin syster så skjutsade hon ner mig iaf, kände att jag inte kunde skippa att träna. Vill jag ha resultat så måste jag köra!

Mamma har köpt hem denna olja som ska mjuka upp ärr och ta bort bristningar, någon som testat? jag kör lite på mina innerlår, där jag jag lite bristningar, så återstår att se fall det blir resultat!




Snygg bild från igår =)

2012-02-01
21:31:55

Tv
Sitter och kollar på tv efter solning och träning, körde 45 min kondition och sedan sida, träningsver väntar imorgon. Satan vad linn och jag körde! Sedan bar det av till rixvideo tog en 24minutare, Sen så skjutsade linn hemmig och nu ska jag snart duschaa!

Tack och god natt

Btw, på fredag blir det mys på Grappa med Johan och Mamma, med tanke på att pappa är i frankrike, den livsnjutarn är i alperna och åker skidor.


2012-02-01
11:00:39

I got hangover, i been drinking to much fooor suuurrree
Sitter i skolan, slutar fyra.. segt som fan, Direkt efter skolan dra jag och solar. SKÖNT! Sedan ska jag ta mig ner till gymmet och köra svinhårt uppe på bandet, bara kondition blir det idag, även lite mage eventuellt!

Ska väl ta och läsa engelska boken lite senare, mn den är grymt tråkig och fattar noll.

Ser fram emot träningen!