lindholmlinnea

2012-01-31
22:37:10

Träning, mat, sova
Ne, ganska meningslös dag, förutsom att vi slutade ett, det var skönt. Gick hem, svinkallt, går också till skolan, helt sjukt. I vilket fall osm helst så somnade jag i soffan när jag kom hem, sedan s¨bar det av till gymmet vid sju.

Körde ben, gick inge vidare. Tappade lusten och ställde mig på bandet och motionerade 35 minuter istället.
Kom hem, käkade kvarg, nu har jag duschat osv och ska snart lägga mig i sängen.

Tack för mig. trött tjej.

vad skulle ni säga om jag sg ut såhär en vacker dag då?
Fy satan, aldrig i livet.

2012-01-31
11:42:40

http://matiilddaa.devote.se
Hej, jag är bäst! /M

2012-01-30
10:00:03

Träningsverk
Har så fruktansvärt ont i mina armar sen i lördags, körde 3 övningar både triceps och biceps. fy. Och en timmes kondition, var ute och gick mer än en timme igår med mamma, hälsade på varfar, bröt ihop. klippte mig sen drog jag till farmor. vi käkade korv och bröd, farmor♥

Kör kondition och överkropp idag, glömde proteinskitet hemma så måste endå åka hem efter jag vart på sjukhuset. hörs senare!

2012-01-30
09:52:03

deppmode
Mår inte alls bra idag. Ingen bra dag. Har ingen ork kvar längre för något.

hoppas på det bästa. tja

2012-01-29
15:28:20

Tröjan som du hatar
Låten som alla andra lyssna på, lyssnar jag också på. Rätt bra faktiskt!

Ingen träning idag, har annat att göra, skulle ha tränat vid fyra. Men hinner inte med det jag har att göra. Jag låg och kollad epå 101 Dalmatiner efter maten, var länge sen!

Ska skriva en engelskaupgift, jobba lite matte.

Ska ut och gå nu, visserligen har jag redan vart ute 40 minuter idag, men mamma och jag går en sväng till sen går vi ner och klipper mig.

Måste städa, fick ju för mig att möblera om i fredags, men tyvärr så vart dte inge bra. så måste fixa till rummet lite.

Firade bästa alice igår, det var trevligt. fina vänner!

2012-01-28
15:59:26

the couch is for those who can not grasp in their lives
Käkade nyss ett ägg, lite kyckling och broccoli och annan sallad. Riktigt got, omega 3 är givett. SATAN VAD BRA TRÄNINGEN GICK! DAMN!!

Körde 65 minuter på crosstrainern non stop, sedan var det 3 övningar biceps och 3 övningar triceps och lite mage. Nu taggar jag inför ikväll, ska hoppa in i duschen osv!

puss på er!

Bjuder på en hemsk bild, men bara den här gången. för att det gick så bra (yyyy)))



2012-01-28
12:15:30

Proteinfrulle

Har verkligen dåligt samvete, har inte tränat på två dagar, så idag blir det hårdkörning! och bastu på det! drog nyss i mig en proteinfrulle som bestod av havregryn, lite kokosflingor (för att få i mig en smula fett) sedan tog jag typ 4 sötmandlar med tanke på att det är knaprigt, annars blir de bara som en sörja när man häller på proteinshaken, idag var det riktigt gott faktiskt! Ska packa väskan så småning om och bege mig mot gymmet.

Ikväll firar vi min vän Alice som fyllt 17 år! Det kommer bli assskul! ser verkligen fram emot det!

hhörs sen!




ej possitiv på livet just nu.

2012-01-27
19:29:58

med mössa och hela köret beger jag mig mot Emelie

2012-01-26
11:23:42

love me love me say that you love me
Kiss me kiss sat that you miss me... Justin bieber leverar. Sofia smittar av sig. slutar om ca 20 minuter, gjort klart både braschkunskapen och Servicen, jobbigaste på hela dagen. Ne men förövrigt sitter vi tre stycken i ett klassrum längst ner i en öde korridor med öppen dörr och lyssna på JB!

Bio ikväll med samt, hör av er den som vill med.

Förövrigt blir det gymmet idag ca klockan fyra eller fem. Drar en stund på löpbandet och sedan triceps och biceps!

tack och hej!

Snygga, och förövrigt ser jag flintskallig ut, men det får man ju bjud apå helt enkelt!

2012-01-25
20:23:14

What a day
Skolan var given, efter skolan så åkte jag och Emelie ner på stan köpte present till Alice som vi ska till på lördag, tjejen har ju fyllet år! länmade även tillbaka skjortan, kände att jag var osäker då var den inte värd pengarna.

Körde en timme kondition idag, det stod på dagens schema. Imorgon är det nog också kondition om jag inte minns fel. Då kör vi igen!

Käkade kyckling och broccoli till kvällsmat, sviiiiinogott!!

Bloggar dåligt nu, men ja, har ingenting att blogga om.

hörrrsssss

skiter i bilden. har ingen duglig. tjarrååå

2012-01-23
21:43:56

Ja/nej ?

Jag behöver eran hjälp nu, okej?

Var på stan efter skolan med Matilda. Köpte en jeans skjorta?

Behålla eller inte???



Tryck på en bild för att få den större!

2012-01-23
19:48:15

So big deal

Ja, ne nu har Håkan Juholt hoppat av såg jag på kissies blogg. det berör mig inte ett dugg, vet inte ens vilket parti han ingår, eller ingick i? Nåväl, slutpratat om det!

Åt nyss, kyckling och bönor, svingott! åh vad gott det var!! innan det vart det ett lugnt träningspass, uppvärming 5 minuter på cykel, sen körde jag igång med:

Triceps
Biceps
Bröst
Skulderblad
rygg 

Avslutade med bandet och lite så. ska nog kolla film nu, vi hörs!


2012-01-23
09:02:52

Entreprenörskap

Har enrtreprenörskap fram till lunch, tydligen har vi ingen engelska. Så ja sitter här och har gjort något protokoll osv, är helt bortdomnad i kroppen känner mig inte alls så bra faktiskt. Men det är biptest så måste försöka tagga upp mig till det.
Sedan är det överkropp som står på shemat, kör nog inte fullt ut men ska ta mig ner iallafall, har vart sjuk i helgen så inte blivit någon träning, slarvat med maten också. Men nu kör vi igen, käkade gröt ch protein till frulle, tog en powerwalk till skolan. Asskönt, men kände endå att jag aldrig riktigt kom igen, får se hur testet går idag på idrotten.

vive ama ride

"sjuk"

2012-01-22
21:20:22

Inpackning
Sov till cirka halv ett idag, det var fantastiskt kul igår hos Micke, killen fyllde ju 17 bast! Vart hämtad vid cirka halv två ute i örsta sen sov jag. Vig ett gick jag över till min granne Irja för att få hjälp med att skriva personligt brev och CV, fick jätte bra hjälp! vad glad jag är! skickade in jobbansökan till Parken Zoo, sedan mötte jag hanna och hon följde med mig och solade, kände mig skit blek så det var nödvändigt!

Nu sitter jag och kollar på "riktiga människor" och ska snart skölja ut inpackningen! hörs imorgon!

2012-01-22
21:15:24

Movietime
Sitter just nu och har en inpackning i håret. Hanna åkte för en stund sen vi kollade på filmerna "I taket lyser stjärnorna" och "Fjorton sjuger" I taket lyser stjärnorna berörde verklige, både Hanna och jag grät. Jag är inte känslig när de gäller filmer, men eftersom att hennes mamma har cancer och ligger på sjukhuset i slutet så fick jag bilden framför mig när farfar gjorde det. Hemst, jävla film säger jag bara.

puss på er!


2012-01-21
12:40:06

Städning
Har precis städat klart rummet, dammsugit osv plockat undan kläder, you name it. Ska käka mat nu, pappa har tydligen gjort egen pasta, våran lilla kock!  Sen ska jag duscha, inpackning o håret osv, skönt.

Ska till Johanna senare, Och sedan vidare mot micke som fyller år på söndag så blir att fira honom lite! kul! En riktigt fin vän de där!

hörs. puss

2012-01-21
12:36:47

dreaming is believing



It´s okey to not be okey

2012-01-21
12:29:17

Lever på minnen


Bild tagen från Julias blogg, helt sjukt bra blogg. http://irreplaceable.blogg.se/

2012-01-20
20:40:14

Äskar att vara nyttig
Blir en lugn hemmakväll, himla skönt faktiskt! Sitter och doppar morötter i dilldipp, så himla gott! Kanske ska plugga lite också? lika bra, så har man de gjort.

Har vilat idag, det var skönt att inte ha något planerat direkt efter skolan. Ser fram emot imorogn då det är träning igen, hård jävla kondition, de taggar vi för.

Har inte mycket mer att komma med denna fredagskväll!

Ttrevlig helg på er.

2012-01-20
12:47:16

Entreprenörskap
Ska alldeles strax ha entreprenörskap, innan det hade vi Branschkunskap och var nere på stan, var inne på JC och frågade säkerhetsfrågor, sedan tillbaka till skolan igen, lunchade osv, och nu E-skap.

Blir en sjukt lugn fredag,

hörs!


2012-01-20
12:39:55

Anonym fråga
Anonym om aa ne men såatteeehh:

-Vart tränar du? :)

Hej "Anonym" De vore ju kul om du kunde berätat vem du är också, men iallfall jag tränar på power gym på söder, 3000:- / år 2000:- /halvår

2012-01-19
19:26:47

aa ne men såatteeehh
Träningen gick skit, det var två prov idag, gick skit. vart är min motivation? hittade den inte någonstans idag.

Nåväl tog jag tag i det här nu och visar allt jag köpt den senaste tiden. Världens bästa mamma kom hem med inpackning till mitt hårm även torrshampo och vanligt shampo och balsam. Nya skjortan och tröjan

2012-01-19
11:42:44

you never gonna find someone like me. well honey that's the point
Sitter i skolan, lyssnar på musik, prov snart! I information & komunication, assegt!

2012-01-19
08:48:10

Torsdag snart fredag
Är helt klar så bloggar lite snabbt, har på mig mina nya kläder idag, skjorta och en marinblå tröja över, hur fin som helst! nöjd! Orkar dockinte bry mig om hur jag ser ut i håret idag så slänger upp de i en hästsvans (toffs)

Käkade samma frukost som igår, grymt. Träningspasset igår var awesome, helt okej nöjd. men det var konditionen som gjorde pricken över i:et jag sprang och sprang utan att bli trött, så kul när man känner skillnad!

Ska dra mig mot skolan.

2012-01-18
11:01:16

Lunch!
Broccoli, Morötter, minitomater, paprika, (stor sallas) + 2 ägg (omelett) känner mig förjäkla nyttig!
tar bussen om en halvtimme till stan, käper tröjan och de, sen vidare till skolan! 

Sitter i vlket fall som helst och lyssna på musik, tagar tilllite, kör kondition och rygg i eftermiddag, kul!

hörs sen sunshine!

nya träningsbyxor





2012-01-18
08:34:27

Frukost var de ja!

Sitter här och äter frukost, havregryn, kokosflingor en proteindrink som "mjölk" och sen kanel för smaken. Ser ut som en rosa sörja, konstig frukost. Smakar inte något speciellt värsta bamsefrukosten, gud vad mätt jag vart..

Väljer faktiskt att stanna hemma ocg plugga till serviceprovet vi har, istället för att gå på skolkampen. Är endå inte intresserad av alla dessa sporter handboll, fotboll och innebandy. lägger hellre den tiden på att plugga istället.

visst ja, ska visa linnet osv. hörs sen!


2012-01-17
19:49:06

Ska handla till min kost
åker upp och handlar till de jag ska börja äta nu, massa konstiga saker, men de löser sig!
Ska även visa mitt nya skjortlinne när jag kommer hem, och imorogn ska jag köpa ett "set" en tröja och en skjorta, testade det idag och det var jätte fint, vart helt kär,

hörs snart

2012-01-17
10:42:37

It takes a strong heart to cry, but a stronger heart to say why.

Ha dötid i skolan, gör ingenting alls, skulle kanske förberede detsom skall vara klart tillnästa vecka. I vilket fall som helst så har vi engelska gramatik test idag, det är jag så himla dålig på. Men man får ta de med en nypa salt.

Träning idag, ben, fan så surt. Har träningsverk och ont. Jaja, whatever.

Hörs sen.



You were everything I was looking for when I wasn't even looking.

När man letar efter någon hittar man ingen, när man väl ger upp kommer det massor. När man väl har bestämt sig för att man inte skakoncentrera sig på kärleken oosv, då ska de självklart komma saker imellan. sååjaaaa

2012-01-16
22:13:53

kvart över tio, det skulle igentligen upp vi tjugo i
sitter i soffan, kom hem för en timme sen käkade oså, keso och köttfärssås, ska ta mig in i duschen. är rätt trött, ska passa på och plugga lite. de var skönt att köra intervaller idag, allt annat kändes bara fel och ne, de gick inge bra idag.

Gick hem efter idrotten då vi slutade somnade visst i soffan ett tag,

2012-01-16
08:05:02

Frulle
Börjar om en ca timme, igentligen om en halvtimme men på entreprenörskapen idag så ska man "grupp" fixa med grejer på stan, och ja, då bestämde vi oss för lite sov morgon. Efter skolan lutar det mot tuna park med hanna, sedan vid halv sex ska jag träna, med linn hoppas jag.

Blir antingen överkropp eller underkropp + intervaller, får se hur jag gör med schemat om jag bara bytar dagar, har ju kört så himla mycket ben på sista tiden.. Förra veckan kom jag igång rätt bra, testade övningarna och så. Den är veckan är det stenhårt.

Det var allt jag hade att säga idag, tack och hej

2012-01-15
21:06:10

Morgonträning

Klev upp vid åtta imorse, käkade gröt, protein, omega 3 osv, ni vet. Sedan stack jag och tränade och svettig och äcklig vart jag, fy bubblan. Nåväl, mötte upp hanna också sen, vi pluggade och jag kom ikapp i matten, sedan fick hon för sig att hon skulle klippa sig så vi GICK till tuna park, sen satt hon hos frissan i 45 minuter osv. Fick med mig ett skojrtlinne? Sedan GICK vi hem igen, åt osv. nu sitter vi här och kollar på något konstigt tv program. sen ska jag städa och lite så!


chillar


2012-01-14
14:56:38

Träning + lunch
Tränade rätt så hårt, men endå inte. konditionen gick bra, helt okej. Bastade, var assss svettig. Tog en dusch, drog på mig kläderna tog en promenix hem, åt direkt ägg, broccoli och kassler.

Får se vad dagen har att bjuda på, nu ska jag duscha!

ps. DEtta inlägg skulle vart uppe igår.

2012-01-14
10:07:05

Proteinfrukost
Kör på en havregrynsgröt och så häller jag en proteindricnk över den istället för mjölk. Det vart helt okej faktiskt. Men det ser ju dock inte så gott ut, Men sånt man får stå ut med!

Laddar inför träning, ska försöka få tag i Linn, vi tränade tyvärr inte igår. Jag behövde henne. Men min kära vön krockade med bilen? Hon mår bra skönt nog. Så ska höra hur det är med henne.

Inga planer annars för idag.

tjarrrååå

2012-01-13
15:12:16

Pack my bag

Deta läsår ska jag bara okusera på träning och skolan, men när man väl säger så kommer det alltid något imellan och man blir sårad osv osv osv, så nu, stänger jag av. Ska inte bry mig om något annat än skolan. Orkar inte.

Ska packa väskan och dra mig till gymmet, där väntar intervaller med Linn, Ska ha BIP test om ca en vecka så blir att träna sönder till det, fett niceeee, hoppas jag får bra resultat, annars blir jag ledsen på min själv.

Drar en ps direkt efter träningen, sedan ska jag hem och fixa mig lite snabbt. Sedan bär det av till lillkusinen som fyller 3 barre, stor tjej nu! Tiden går så jäääkla fort, fattar inte.

Blir en plugghelg denna helg, nästa vecka blir de körigt.
tjarrrråååå



Lite oseriös dårååå, men. Tummen upp på de

2012-01-12
19:36:10

Träning
De vart lite allt möjligt idag, mage, bröst lite allt, alround. Körde en protein shake, var sådär.

Bastade en timma eter, de var skönt är helt slut, ska dammsuga och sedan dra en dusch. Sen plugga, går endå inge roligt på tv så.
 
DRar lite kyckling och broccoli som grädde på moset

Har inte så mycket mer att komma med.
heipa

2012-01-12
14:51:33

Slutade tidigt
Hade massa lektioner, som vanligtttt. skulle slutat halv tre, men vi fick gå hem och görs svenskan hemma istället, dvs läsa! Var på stan en stund med Samt. Ligger nu i soffan och kollar the vampire diaries, taggar träning med Linn!

Imorgon är det vila, skönt, men endå inte.  visst ja, så har jag plugg också! nåväl,

hörs!

2012-01-11
18:53:01

At tehe moment

Nu väntar en dusch, sedan ska jag för en gångs skull sätta mig och plugga. Har inte haft plugg sen jag börja gymnasiet. Men nu kööör jag. 

     
Matte
Svenska
Servicekunskap

2012-01-11
18:49:37

Sur. Men endå glad :)
Jag och linn körde ett så sjukt bra pass idag, började träna ca fyra, klockan var tjugo i sex när vi slutade, cyklade, crosstrainade och sprang, måste jobba upp kondition då det är bip test om ca två veckor på idrotten. På schemat stog det 1 timmes kondition, det körde vi garanterat. Sedan bastade vi, är så sjukt nöjd.

Och tack, älskade linn för att du pushar mig, även om jag hatar dig ibland. vad skulle träningen vara utan dig? puss♥

Dock när jag kom hem förväntade jag mig mat, jag var helt slut och hade ingen allt ork i kroppen, men, så är det helt tomt i husen så står det en lapp " gör oxpytt eller omelett" något i den stilen. Och så klart väljer jag ett proteinrikt kvällsmål och kör på 3 ägg, paprika persilja och lite skinka, lightsaft och omega 3. Awesome. kör lite kvarg senare.

Vi är så snugga när vi har tränat!!


kosten osv.

2012-01-11
11:04:59

nemensåatteeh
Sitter i skolan, tror jag börjar 10 över med engelska, ska gå igenom något gramatikhäfte, jag är inte alls bra på gramtik. men det är något jag kan jobba på! Nåväl, För dom som vill veta drog jag en halv kesella till frukost, dock med ganska äcklig saft så vart inte så gott, Men jag drog i mig den endå!

Slutar fyra idga, efter skolan ska jag pugga (?) vi som aldrig behöver plugga, men för en gång skull ska jag sätta mig ner och ta en timma till bara plugg, eller kanske en halv timme? Självklart står träning på schemat!

Hööööööreess

2012-01-10
21:15:57

"kvällskäk"
Ska käka kesella, även kallad kvarg 250g varje kväll, + cornflakes. Föredrar att kalla de kesella eftersom attd et låter godare, för att det ska bli godare, men tanke på att de smakar värre än naturell fil, så smaksätter jag det med light saft, går alldeles utmärkt!!


2012-01-10
19:14:39

Kom hit, rör om. jag behöver något att skriva om

Var i skolan idag, som vanliiiigt. Slutade vid lunch, de var gaaanska skönt gick på stan med min vän matilda en stund efter skolan, tog bussen hem (slö!!) Sov i 1 & ½ timme (?) sover ifatt lite bara. Sedan Fixade jag till mig, Tog mig till stan, mötte två gammla klasskompisar, Ida och Jenny! kul att se att de var bra med dom!
Mötte sedan alice, Vi gick in på Expresso house, tog en vitamine reloade, eller vad satan de heter. Sedan tog jag mig till gymmet.

Överkropp + konditon

15 min cykling, igentligen 30 men jag var helt slut. Så jag orkade helt enkelt inte, det kommer!
Övningar till: rygg, bröst, mage, armar osv

Sedan bastade jag och det tog kol påmig, är helt slut och har nyss ätiti lite grann.

Ska ta och dra hem lite proteinpulver, de är sluuuuuuut.

2012-01-09
20:10:28

Trött Linnea
Kollar på tv, har käkat Fisk, Boccoli (hur stavas de?) och keso, vilket jag har förätit mig på så de var ingen höjdare, Till det omega 3 och pencelin.

Skolan idag var tröttsam, körde hårt på gympan, tog mig en promenix till gymmet, vilket jag allti gör, gymmade, kom hem, duschade, la mig i sängen, sov en halv timme, vilket var behövligt.

Om en timme börjar Pearl harbor, fast vet inte riktogt om jag klarar av det? De handlar ju om en tjej som har en kille, han åker iväg och ska kriga? tjejen tror att killen som är i krig dör, hon hittar en ny ich sen är han inte död. triangeldrama alltså, sen dör båda om jag minns rätt, skulle inte vilja vara i den tjejens sitts då..

2012-01-09
15:31:05

gymmet
Är på gymmet, ben pass idag.
det innebär:

Lårcurl 4 set 20 reps
Knäböj 4 set 15 reps
Benpress 4 set 25 reps Utfall 4 set 10 reps

 SEn lite intervaller & smått och gått. Kommer ha en jävla träningsverk imorgon.

2012-01-09
15:23:24

hej träningsverk
HEj kära träningsverk. Du är inte skön och jag vill aldrig mer veta av dig.

2012-01-08
21:57:02

försvunnen
kör på mobil blogg ikväll, sitter och kollar på film med mamma och pappa, "försvunnen" trodde inte den skulle vara så läskig, men den är hemsk.. herre gud. Får se hur den slutar. Alla filmer slutar ju inte alltid bra.. har iallafall varit ute och gått, på vägen hem mötte jag min vän Johanna, vi pratade lite och beslutade oss sedan att gå hem till mig, bjöd henne på varm choklad och vi pratade massor osv. Sedan städade jag och nu har jag duschat och sådär. Hörs imorgon. Puss

2012-01-08
14:12:42

Jullovet
Innan lovet hade jag ångest, mådde inte så bra, allt var allmänt dåligt, men nu har lovet gått och nu känns det bra att börja skolan, längtade inte alls till skolan förut, nu känns det bra igen. Det ska bli kul att komma tillbaka och ja, faktiskt ser jag lite fram mot skolarbetet?

Idag ska jag Iallafall ut och gå, rensa tankarna, ja har tänk att sola, eller om det blir imorgon, det vet jag inte ännu! Återstår att se!

Ska dramig, hörs!





Fina vänner på en fin kväll!



2012-01-08
05:25:28

Morsning korsning

Jag verkar ju ha sov problem, vaknar nu och är jätte pigg? vad är de här

2012-01-07
16:12:12

Förlåt för dålig uppdatering
Alltså, förra inlägget skulle igentligen upp vid tre, men jag glömde lägga upp bilden och publicera inlägget, sen kom det en film i vägen, wupps.. jaja, sådant som händer! Nu ska jag iallafall ta mig i kragen och hoppa in i duschen, göra mig lite fräsch, möjligtvis äta lite också, börjar bli hungrig. Drar till Nathalie ikväll, men tanke på att johan och pappa är iväg och spelar hockey, och mamma är hos sina tjejkompisar! så ja, då drar jag dit och umgås lite!  ska bli kul att träffa henne med tanke på att hon vart i London osv, har inte träffat henne på länge, jaja, vi hörs senare!

vive ama ride

Bjuder på en bild när jag var blond! även min header om jag inte har fel.

2012-01-07
16:07:01

Parteeeyy
Var ju hos mormor igår, sen drog jag och johan oss till lite party! nära oss, så det var nära hem. kom hem vid ca två, det var roligt där faktiskt, men jag skyller på fullmånen att jag inte somnade fören 4. Men kan också tacka den för att jag lärde känna en jätte trevlig människa!!, sen vid sex kom pappa in vid hostmedicin och sa att jag hostade jätte mycket, vilket jag inte märkte själv. Men men, nåväl,somnade tillslut och sov till halv tolv, gick upp och åt. Somnade sedan om och gick upp för en halv timme sen.

Det är Casper på tv, ni vet spöket? jag såg de när jag var liten så nu sitter jag och kolar på de, den är ju as bra!


Denna bild får iallafall stå för igår kväll!


2012-01-06
14:22:59

Fredag 6/1
Ska snat ta mig in i duschen, vaknade vid tolv idag med. Skönt! Gick upp, svarade på frågestunden, kände att jag behövde blogga, visst kan man göra dte när man har frågestund också, men det blir ju jobbigare för läsarna att leta upp inlägget istället för att ha de längst upp när de går in på bloggen! Åt oxfilé osv till frukost, från igår, Bästa frukosten på länge.

Skräll att man får reda på att Sverige vann via facebook istället för TV. Själv är jag ingen hockeyälskare!

Just ja! var på bio med min fina linn igår! Vi såg The girl With the dragon tatto, den var faktiskt bra, men annorlunda, det var en del i filmen som inte alls stämde osv, men hon spelade Lisbeth bra faktiskt.

Ska till Mormor vid fem hela familjen och äta. Vet inte när vi kommer hem, men kanske skulle träffa Nathalie, eller så blir det imorgon! Det återstår att se!

Bild från igår när vi var på bio

2012-01-06
14:15:24

Min nya älskling!
I förrgår så låg jag i sängen och kollade på inkommade på gina tricots sida, såg en urläcker plånbok och var tvungen att springa ner igår med Samt och köpa den. Den hade inte ens kommit ut ur butiken ännu så jag var det första som köpta den!

Äsklar den!!





2012-01-06
13:57:03

Orkade inte vänta

SVAR PÅ FRÅGESTUND

mickan
om Frågestund!!:

Vad är ditt största intresse? :)

Hej mickan! mitt största intresse är att gymma, har tyvärr varit sjuk i tre veckor så har tyvärrfått skippa träningen då. Men är snart frisk och då sättr jag igång igen =)


anonym om Frågestund!!:

Hur länge har du bloggat?
Har du kille eller på g?
Isåfall vem?

Hej, vem du nu än är. Jag har nog bloggat i lite mer än 2 år på 4 stycken olika bloggar, först var det en blogg, också på blogg.se som jag inte kommer ihåg vad den heter, sedan vad det Ccupcaake.blogg.se sen började jag på myshowroom.se och nu är jag här. Jag har inte kille, och om jag är på g med någon, mitt svar på den frågan blir, jag vet inte. Går inte ut med namn.



Samt om Frågestund!!:


Har du någongång velat slagit dig själv i ansiktet för du gjort något dumt?;)

Haha, samt! ja de har jag väl velat! haha

anonymous om Frågestund!!:

Är du oskuld?
När förlorade du oskulden?
älskar din blogg ^^

Tänker tyvärr inte svara på dessa frågot med tanke på att jag inte ser meningen med att andra ska veta de=)


Emelie! :D om Frågestund!!:

Vilket gymnasium går du på nu igen?^^
Saknar du ridningen? Inte ens lite? :)
Vad har du för mobil? :D

Hej Emelie! jag går på Rekarnegymnasiet. Jag kan sakna ridningen vissa stunder. Men jag vill nog inte tillbaka. Jag har en HTC desire =)


Amanda om Frågestund!!:

Tycker du Rekarne är en bra skola? :) för-nackdelar!
Är det mycket press på hur man klär sig osv..?
KRAM!

Hej Amanda! Ja, jag trivs jätte bra på Rekarne, nackdelar- man hittar inte klassrummen så lätt, men man lär sig. Fördelar- det är en våning, som på eskils, har typ tusen trappor, det är rätt skönt faktiskt. haha lät som jag var skit slö där, men jaja. Klädpress vet jag inte, jag känner inte att de är det iallafall! =) KRAAAM!


rickard kilbro om Frågestund!!:

Vad gillar du mest ? :)

Att gymma skulle jag tro, För då koncetrerar jag mig bara på de, inget annat så de är skönt att kunna gå ner till gymmet


julia om Frågestund!!:

Varför bloggar du?
Vad går du för linje?
Vad gör du på fritiden? :)

Hej Julia, jag bloggar för att jag tycker det är kul, jag går Handel och administrationsprogremet på Rekarnegymnasiet. På fritiden är jag på gymmet, men det har tyvärr inte blivit av på att tag då jag varit sjuk.


ebba om Frågestund!!:

Vilket är ditt största intresse som du har haft längst? Tex om du har varit en fanatisk tågälskare sen du var 3 år gammal! ;)

Vilket julgodis gillar du bäst?
Om du var tvungen att välja en färg som du skulle ha på alla dina kläder resten av livet, vilken färg skulle du vilja ha då? (inte svart, grått eller vitt! ;))

Hello Ebba! oj, det måste vara ridning, har ridit i 8 år men slutade förra sommaren, tappade intresse. Jag gillar juleskum bäst, snna där tomtar. Skulle kunna äta hur mycket som helst. Oj vilken fråga, isåfall skulle det vara beige!


rebecca om Frågestund!!:

hur länge har du bloggat?
vad fick dig att börja blogga?
Du är sjukt söt! :)

Hej Rebecca, jag har sammanlagt bloggat i lite mer än två år. Tyckte det verkade kul att haen egen sida lixom, så då började jag blogga på blogg.se. Tack tack =)


matilda om Frågestund!!:

Om du fick önska dig 3 saker, vad skulle det vara då? :D

Pengar, kärlek, hm, svår fråga.. vet inte den tredje.. :o


danne om Frågestund!!:

har du långt hår ?

Vet inte vad du tycker är långt, men enligt mig är de kanske mellanlångt, har till axlarna? hah :(

2012-01-04
15:27:24

Frågestund!!
Kör på en frågestund.

Fråga på till den 10 Januari!! Alla frågor är tillåtna!

2012-01-04
15:18:29

The pink sky
Det blev tyvärr ingen Disney-dag med linn idag, jag var alldeles för trött och orkade inte krångla med bussar och hon hade inte lust att åka in till stan. Sitter iställer nu och kollar på The Vampire Diaries. Har inte så mycket annat för mig en sådan här dag, det är förresten jätte fint ute, rosa himmel. hihi.

Ska forsätta mysa under filten och bara ta det lugnt, men endå träkigt när de här är det enda man gjort i fyra dagar nu.. Men måste ju osm sagt bli frisk främst till skolan. Sen vill jag så fort som möjligt sätta igåg ed träningen och kosten.

2012-01-04
13:54:19

2012 dreams

2012-01-04
13:29:04

love, live, laught

2012-01-04
12:59:43

Blodprov?

Gick upp åtta för att åka till en läkare som var försenad en halvtimme, när jag väl kom in där fick jag panik och började kallsvettas kände mig illamående och ville bara där ifrån, när jag kom hem igen gick jag och la mig dirkt och somnade om till nu. Har gjort "lunch" om man får säga så, stekt några ägg, rätt gott faktiskt.

De tog blodprov på mig? för att se om jag hade någon infektion? aj :(

2012-01-04
00:21:46

Läkarbesök

Bedtime nu, ska upp vid 08:00 imorgon, ännu ett läkarbesök, men denna gång är det inte för att jag är sjuk. Ska kolla min fot, har ont i den osv. 
 
hörs imorgon


2012-01-03
19:39:41

Disney!!!
Åh vart nyss jätte glad! Jag och Lins ska ha Disney- Dag imorgon! kolla massa klassiska Disneyfilmer! älskar dom,satt nämligen och kollade på massa youtube klipp, t.ex Djungeboken och jag vart jätte sugen på att se den! ringde linn direkt och frågade om vi inte kunde hyra filmerna imorgon, och då sa hon att hpn hade precis, alla så som skönheten och odjuret, Djungelboken, Tarzan, aristocats, lady och luffsen. ja det finns hur många som helst!! :D


2012-01-03
17:16:40

Inte haft mycket att säga
Idga har jag inte haft så mycket att säga, ligger hemma, äter pencelin, dricker hostmedecin, käkar halvtabletter. gör inte så mycket mer, men måste bli frisk.. det är allt jag vill nu.

Hej på er

2012-01-03
17:15:26

Musik med Kesoförpackningar!
Grymma, tjejer, satan vad coola dom är!!



2012-01-02
21:52:20

Kronjuvelerna
Sitter och kollar på Kronjuvelerna, riktigt bra, går idag, imorgon och på Onsdag kl, 21.00

Något jag rekomenderar!

2012-01-02
18:34:11

The city that never sleeps
Jag ser mig själv gå på Ny:s gator, med massa påsar i handen. Då måste man ju vara världens lyckligaste kvinna.
När man ha varit i staden som aldrig sover, hur blir det då att komma hem till lilla Eskilstuna? Kan aldrig tnka mig.
Jag vill dit nu nu nu, gud vad jag tjatar, men det här är något jag verkligen ser fram emot!

Sitter och kollar på sevärdheter nu, och jag blir helt till mig.

September 11' Minnet av The World Trade Center



The Emipre State Building'



The Central Park' In the middle of NY:s city



Flushing Meadows–Corona Park



Yankee Stadium' known as "The House That Ruth Built,"



Madison Square Garden'



Hela Manhattan








2012-01-02
17:54:40

Storshopping på apoteket
Var hos husläkaren vid halv fyra, fick utskrivet hostmedecin och någon pencelin, sedan köpte vi omege-3 kaplsar för att det ingår när jag börjar äta efter kostupplägget, sedan köpte vi kräm för huden, strepsils och lite sådant.

Hostmedecinen är tydligen så stark att om man tar den får man inte köra bil för att man blir så trött.. woops.

Ska käka snart, annar sitter jag bara och kollar på goast whispers.

Det var allt för mig så länge.

2012-01-02
14:31:47

Föräldrafällan
sitter och kollar på en gammal film från 98, föräldrafällan, där lindsey lohan spelar dubbelroll.
Riktigt bra film, mamma kommer snart och hämtar mig så åker vi till våran husläkare och kollar vad de igentligen är för fel på min hals, har nog aldrig hostat såhär mycket i hela mitt liv, och nu värker halsen också. så ja, återstår att se!

Har även gjort en burk som jag ska spara pengar i till NY, Satan vad jag ska spendera pengar där. lixom once in a life time precis, ser så himla mycket fram emot det. haha nämner det i varje inlägg typ, men ni fattar inte hur glad jag är!

2012-01-02
11:34:45

Ett nyttigt 2012

Detta halvår ska jag fokusera så mycket på träning och kost. Har ett mål till mars, då jag åker till NY att jag ska ha tappat några kilo och sedan när jag kommer hem fortsätta fram till sommaren!

Så fort jag blivit frisk, ska till läkare idag, har fått ont i bröstet av att jag hostat så mycket, men nu ska jag stoppa i mig något och sedan göra mig i ordning.

Ciao

2012-01-01
23:15:08

My lovely friend, called bed
Ligger nu i sängen, han som aldrig sviker! Har legat i soffan hela dagen i princip, somnade halv fyra inatt, vaknade tolv idag, åt lite,somnade om till tre, kollade på Ivanhoe som var tre timmar lång typ, käkade hemlagad pizza, sen kollade jag på tv, och nu är klockan elva. det var min dag. Nu ska jag se omjag får tag på mister T. haha ;) sedan sova!

Natt

2012-01-01
16:23:43

Två nyårsbilder jag snodde från Matilda!
Själv tog jag inga bilder, så lånade fyra stycken från http://matiilddaa.devote.se/ tack sweetie!


2012-01-01
16:12:09

Hello my dears
Sitter i soffan, kikar på Ivanhoe, har gjort de sen tre typ. Innan de sov jag, sen kom mamma in och väckte mig och fråga om jag inte skulle gå upp. Ska inte röra en fena idag, är så himla trött, då äre skönt med mysdagar!
kanske tar mig till affären och köper något gott. får se om jag orkar ta mig upp.

Peace out,

trött var ordet.  men de är de värt!



2012-01-01
12:33:57

Vaknade nyss
Vaknade för 20 minuter sen,  Ligger med ett värmelakan som mama fick i julklapp, de är så himla skönt när man inte behöver frysa. ska ligga kvar i sängen resten av dagen.

Hörs senare!

2012-01-01
12:32:03

ser fram emot detta år
Tror de kommer bli ett rätt  bra år endå, har lagt 2011:s händelser bakom mig nu, blovkar framåt. Längtar nog mest till Mars då jag  början ska och se Avicii med fina vänner! och i slutet åker jag till New York.

Längtar verkligen till Nwe York, börjar redan nu spara pengar, helt sinnes vad jag ska shoppa. och sen har jag ju "nothing to lose" back home! 

Tänk bara!

Brooklyn bridge, som man sett i så många filmer. Och helt plötsligt ska man gå i den själv.
 


Frihetsgudinnan, det är ju bara ett måste!



Central Park, där mamma träffade Michael Douglas när hon var där. Mitt i stan är det ju som en stod skog, helt otroligt.



Det finns mycket sevärdigheter i New York, längtar verkligen!


2012-01-01
03:32:39

underbar kvääll
hade en jätte rolig kväll.

tack alla som förgyllde min kväll! nu ska jag sova så gott,

1 januari 2012. hoppas detta år kommer bli bra. får fjärilari magen.