lindholmlinnea

2012-04-30
11:14:45

Ut och röra på sig

Går ut och tar en PW, efter de 300 situps jag gjorde igår är min mage inte så kaxig, inte heller min rumpa. Gosh! vilken träningsverk! Åt lite kesella och en hård macka och drack juice till det nu på morgonen, gott osv!

Ikväll blir en trevlig kväll förhoppningsvis med fina vänner. Ha en bra valborg, hörs så småningom!
Och förresten så går det riktigt bra med godisförbudet, har inte ätit några sötsaker alls!!

Inspiration

2012-04-29
17:53:28

29 april 2012
Bowlade med trevligt folk igår, Anna sov hos mig tills idag och jag hade världens tryck på gymmet, körde kondition i 1h, rumpa, armar, sida och mage, Gogogo!! Käkade sallad och grullade revbensspjäll när jag kom hem.

Nu drar jag 5 km med morsan för lite ytterligare kondition, bara köööör!!!

2012-04-28
09:17:51

ätardag igår, med en vän på grappa
Vilade igår, och hade en värd ätardag, åt en pizza på grappa med nathalie, men där slutar det inte. Vi delade även på en efterträtt. Helt klart jätte gott och kvällen var väldigt lyckad, men idag kör vi igen.ska snart ut på en powerwalk innan frukost, skönt! Ikväll ska vi Bowla jag och nathalie med hennes kille och hans vänner. Hörs senare!

2012-04-26
19:58:09

Nationella prov och vila

Vaknade av mig själv då jag två kvällar i rad har lagt mig vid 10, sömn behöver alla, speciellt dom som tränar. Iallafall så laddade jag upp med en bamsefrulle innan nationella vi hade 08:30 imorse, skulle skriva en uppsatts på 300-600 ord, råkade skriva 800. Avdrag där då! så går det när man inte tänker sig för, ajabaja!

Vilade idag med tanke på att jag är helt slut i kroppen, mina ben vill inte göra som jag säger så jag tränar imorgon istället då jag tog vila idag. Ska även ut och äta med Nathalie imorgon, Grappa eller Tapas blir det, om det nu finns bord. Har ring hela dagen men som vill ju inte svara..

Iallafall så kommer ett resultatsinlägg imorgon. Tjoflöjt

Proteindrink+havregrynsgröt, omega 3, en halv banan och en kiwi



Mina nya skor! satan vad snygga dom är

2012-04-25
09:46:45

Legs!!
Jisses vilket jädra benpass och konditionspass det vart igår! träningsvärken är inte att tala om idag, kan knappt sätta mig ned.. Men det är bara på't igen idag! kondition en timme! bara kör!!

Kort inlägg, men vad ska man göra.. Sitter iallafall i skolan nu, slutar fyra, träning direkt efter. Somnade 10 igår, trött tjej. Men man måste kombinera kost, träning och sömn så funkar allt som de ska!

Tagga tagga tagga!!

2012-04-23
22:23:09

Long time ago
En vecka sen alltså, idag har jag varit sjuk. I helgen har jag shoppat osådär. Tränat har jag gjort.

Imorgon ska jag vara barnvakt efter skolan, sen träna, här kommer de senaste grejerna som blivit mina under veckan som gått.

Från och med idag och till den 23 juli skall jag Linnea Lindholm inte äta godis, chips, kakor osv eller dricka läsk.


2012-04-17
11:24:57

Träning!

Myste hos Anna igår, var ute och sprang lite innan, gick sådär.. Tog bussen till anna sen, vi tog de easy och sen gick vi ut och gick i regn och hagel med poppe!

Vaknade astaggad idag, ska köra hårt som fan på gymmet! Kondition och överkropp!!  haha kort inlägg osv, men vet faktiskt inte vad jag ska skriva alltså.. Förhoppnigsvis åker jag med hem till Linn också! bara allting går ihop, de blir lite stressigt, men hoppas på det bästa!

kööööörr!

2012-04-15
23:17:36

instagraaaam
llindholmm Följ. Lugn helg endå, sovit borta hela helgen, linn i fredags och Hanna i lördags och så körde vi lite söndagsångesttröstmat Emmy och jag idag på thai Classic. Hörs imorgon

2012-04-14
00:23:45

resultat!
SKönt konditionspass idag!! Det börjar bra! I mina nya traningskläder drog jag 45 minuter på löpbandet och samma på crosstrainern, apropå ingenting såg jag resultat på mina armar och axlar idag. lite har det hänt men inte mycket, men det kommer!;) god natt kompisar!

2012-04-13
08:12:54

kort och snabb uppdatering
SOv hos Anna från onsdag till torsdag. Spontangrej. Mys!! Igår var jag på bio Med Min vän Hanna, vi såg hunger games, den var sådär. Lite konstig..och idag kommer jag igång med träningen! Hörs mer sen. Nu är det matte prov!

2012-04-10
20:40:26

Minishopping

Slutade tidigare idag, eller egentligen inte, men föredrar att göra engelskan hemma, så den ska jag göra snart faktiskt! Men innan det hann jag med en runda på stan sen skulle jag vara barn vakt!
Jag har gått och kollat på en jeansväst i evigheter, och idag hittade jag den perfekta, kärlek vid första ögonkastet. så den fick följa med hem, när jag endå var på så bra humör fick en ansiktsmask och skrubbhandskar följa med hem också! Man får dunderlen hud!! Men man får inte glömma att smörja in sig efter!



Passar på och drar shoppingen från NY också. Det blev inte alls mycket, inte så mycket som jag hade förväntat mig..

De här + Viktoria Secret body grejer som luktar mango, helt förälskd.

2012-04-10
20:24:56

NEW YORK DEL 2 central park

Detta inlägg är mest bilden från central park





Här är bilder jag är riktigt nöjd med







The boat house, där sex and the city tjejerna sitter och driker drinkar i en av filmerna.



Minne till John lennon


Någon glob bara..

Får räcka med bilder för idag, kommer själklart mer sen.

2012-04-10
12:13:47

My mind is going on a trip
Det är mycket nu, skola efter lov avskyr jag! man har inte koll på någonting.. men endå är allting precis likadant när man väl sitter här. Inget att oroa sig för direkt, Två lektioner återstår och sedan ska jag vara barnvakt och efter dte ut och springa! första gången efter pausen!

Mycket annat som händer nu också, mycket tankar och mycket funderingar.

hörs seeeen

2012-04-09
18:57:56

NEW YORK DEL 1


första bilden, jag på någon öde tågstation, precis landat efter 8 timmar på flyget

bild två, någon random utsikt, älskar alla höga hus

bild tre är på något trekantigt hus, heter flat iron

svinhäftig kyrka

skitful på denna bild, men han ser ju rätt okej ut, någon bild från någon butik där han stod som modell, haha

NY city

UNITED STATES COURT HOUSE

De håller på att bygga upp Twin towers efter flygplans terrorn 11 september

Där världens alla valutor sköts, eller vad de nu var.. minnet är bra men kort

En stor fet tjur mitt i gatan, fok var som galna för att få ta kort på besten, haha!!

tror detta är abraham lincoln

Converse, hha...

Macy´s the world's largest store

Central park

fortsättning följer när jag känner för de. pusss

2012-04-09
15:49:20

kommer snart
Alla bilder osv kommer ikväll. Ledsen för att de dröjt.

2012-04-06
07:35:05

vad var detta att komma hem till? skit
Det var ju skitväder att komma hem till, trivdes mycket bättre där borta, det går fan inte att jämföra livet där och livet här. Tusen gånger bättre där borta faktiskt. Sitter iallafall i bilen nu, tänker på alla mina vänner.som jag saknar. Vi hörs senare

2012-04-05
16:13:40

NY
HAR DET svinbra så alla vet. Så jävla ovärt att åka hem. Här är alla trevliga, frågar hur man mår precis varenda dag. Här vill jag stanna. Men åker tyvärr hem idag, landar vid 6-7 tiden fredag morgon svensk tid, hörs inom kort. Big Kisses from New York city. At Macys, worlds biggest mal.