lindholmlinnea

2012-11-29
21:11:11

Besviken

Att hålla på med det här innebär att jag måste vara ärlig mot mig själv. Jag fuskade idag. Vi hade öppet hus i skolan nu på kvällen och alla sålde bakelser osv, och jag fuskade med en kladdkakebit. Men det betyder ju också att jag har förbrukat denna veckas "fuskdag" för ännu är jag inte redo att ta bort en dag då jag får äta lite vad jag vill, så stark är jag inte ännu. Jag är besviken på mig själv och känner mig svag för att jag inte orkade stå emot.

Nya tag. När jag kom hem åt jag tonfisk ett ägg och paprika. Imorgon träning

2012-11-29
20:59:50

Det här är något jag vill.

Det här är något jag vill. Det är ingen som valt detta liv åt mig. Jag älskar att träna och jag förstår mig inte på folk som ifrågasätter

2012-11-29
10:24:00

crossfityesbox
körde crossfit igår. Marklyft stod på schemat och idag är min rygg ganska öm. havregrynsgröt med endsast kanel på idag, drack protte och käkade omega 3. idag är det jobb på shemat sedan tillbaka till skolan för öppet hus

2012-11-28
11:32:45

Motivation

Jag har hittat mina motivationskällor, Christian, han motiverar mig med det jag äter. Han säger till mig att det inte funkar och fuska ifall man ska må sina mål. Och det är ju så sant som det kan bli. Jag har ingen disciplin på mig själv alls. Men det är något jag ska jobba på.
Som igår vi var hemma hos mormor på kalas och det bjöds på mat och bakelser och tårta. Jag sa för första gången nej till allt sånt, jag tänkte på Christian, vad skulle han ha gjort? och satt där med ett glas vatten. Jag var nöjd över mig själv och jag kände mig stark. Jag somnade hungrig, vaknade hungrig, åt jätte äcklig gröt var fortfarande hungrig. Ska laga lunch snart. Steka kyckling och äta grönsaker. Gott som fan, är hungrig som fan. Men det kommer att vara såhär ett tag. Tills jag får resultat. Jag tänker faktiskt inte ge mig.
Min andra inspirationskälla är min mormors särbo, vi stod och pratade om tid igår, tiden. Som man bara egentligen vill spola fram. Att detta kommer att ta så himla lång tid, man kommer att gå ner ett kilo, stanna där, kanske gå upp ett kilo nästa vecka osv. Det kommer aldrig att gå rakt ner hela tiden, det kommer att gå i vågor, och det har jag svårt att förstå, att det kommer att ta sådan jävla tid. Jag hatar de. Men det är något jag måste acceptera.
Samtidigt får det inte bli överfokusering på vikten. Det får inte sätta sig i huvudet så att man börjar må dåligt. Jag måste fortfarande må bra när jag ska gå ner osv.
Det kommer att ta tid

2012-11-15
13:40:34

Torsdag

Vad ska man säga

2012-11-15
13:38:55

Praktik

Kör hårt som fan rent ut sagt med maten nu när jag hat praktik. Ätit kyckling och grönsaker mån-tis och idag (onsdag) tonfisk med grönsaker och lite keso.mellan mål ca 15 mandlar och stucket mycket vatten, till frukost tre löskokta ägg+2 omega3 och 2 äppelcidervinägerkapslar.
Fick sluta praktiken tidigare vilken innebär att jag hinner med afro också, ska köra bodypump eller spinning+KB. Blir nog spinning, behöver mer förbränning än styrka!
Jag är så jävla glad

2012-11-06
09:57:26

Ingen träning..

Måndag.. Sjuk tisdag.. Sjuk. Idag lite jag som jag vet inte vad, min hals är inte med mig idag hursomhelst. Ingen träning tyvärr, plugg står på schemat,
Ska ta hål i örat tror jag! Åh vad jag älskar spontana saker

2012-11-04
19:03:21

Söndag

Sådär ja, även fast söndagsångesten tränger inne i huvudet någonstans så har jag ändå fått dagen att fungera, firade moster fuskade med kladdkaka. Tränade mellan 17-18 dans! Bodyjam!
Nu mat, sen dusch städ och plugg
Lax avokado de andra kommer kommer jag inte ihåg vad de heter

2012-11-04
18:46:21

Träningslördag

Lördag. Träning står på schemat! 1.5 timmars bodypump och 2 timmars dans efter. Det är insamling till en hjärtstartare och det är jag gärna med och bidrar till och samtidigt får träning.
Nu kör vi. Får se hur bra jag mår efter 3.5h, men det skiter jag i nu.
GO HARD OR GO HOME. LET'S DO THIS

2012-11-02
11:07:56

Fredag

Jävlar vad slut jag är efter i onsdags. Vilka pass!! Dom ska jag gå på igen! Helt slut i torsdags, sov hos Anna och nu ska vi snart ut och rida!
Med min tur ramlade jag på stan, helt ensam med cykeln i måndags. Nu ser mitt ben ut såhär :