lindholmlinnea

2011-12-31
16:25:50

Gott nytt år!
Jag vill önska ett Gott Nytt år och en god fortsättning!

Hoppas ni får en kul kväll raringar!

2011-12-31
16:19:03

Förberedelse
Gör inte så väldans mycket nu, har precis sminkat mig och sitter och väntar på att man ska klä på sig och göra sig i ordning till att åka ner och käka med tjejerna, sedan ska jag möta upp Matilda och Johanna och följa med dem till Maja! kul!!

Det kommer nog bli superkul ikväll! drar oss till stan vad tolvslaget.

puss på er, från mig och mamsen, hihi

2011-12-30
20:42:46

glass och björnbär

2011-12-30
18:54:41

Lara Croft
Sitter och tittar på film, den är og snart slut skulle jag tro.Jädra actionfilm, men den var rätt bra, jag är skeptiskt när de gäller actionfilmer, gillar mer romantiska filmer, drama, eller thriller. typiskt tjejer, eller inte thriller då, men alltså ja, ni förstår ju.

Hittade ju ett linne jag skulle ha på nyår, när jag kommit hem och precis börjat städa frågade anna om jag ville gå med henne på stan en stund, såklart tackade jag inte nej till det och åkte ner och mötte upp henne. Sedan tog jag mig hemmåt och har precis hjälpt mamma med maten och lite så. Blir en myskväll hemma.

Lara Croft i filmenTomb Raider 2 som spelas av Angelina Jolie

2011-12-30
13:33:48

Tidig morgon
Gick upp vid nio, vid tio åkte jag ner till stan, mötte upp linn, kollade efter vad jag ska ha på mig imorgon, kör på ett linne, men ganska öppen rygg, svarta jeans, och mina pumps!

Sitter och väntar på mat nu, ska städa efter och fixa lite.  Imorgon bär det nog av till linn ganska tidigt skulle jag tro, inget spickat, men förmodar. Sedan käkar vi med några tjejer sedan drar jag vidare! och dom drar vidare på sitt håll, om man endå var 18.. eller mer. Nåväl, för nöja mig med 16 än så länge.

höööörss


asgammal bild!!

2011-12-29
21:20:30

HANNA OCH LINN
är med Hanna och Linn, skittrevligt! Och nyår är planerad! SKa käka med Linn och Hanna och deras kompisar, sen ska jag träffa Matilda och Johanna, vi skulle nog ta oss någonstans och ha lite roligt! ANtagligen blir De stan vid tolvslaget, schysst med raketer ju! Ser fram emot de faktiskt!

2011-12-29
14:56:02

Anti slipers
Var inne och fixade med ringen, ska gå tillbaka imorgon eftersom att hon inte viste om det kunde stå & eller "och" jag vill ha ett "&" tecken, tycker de är finast. Sedan får vi se hur de går.

Fick även med mig ett par anti slipers hem, kommer inte riktigt överens med dom nu, får se hur de blir. men skorna SKA jag behålla, tycker som är så himla fina!

Nyår är dock oplanerat.

 

2011-12-29
13:24:16

Ming Palace
Blev en lunch på ming med far och bror. trevligt! Alltså, själv kan jag tycka att dom överdriver med mat, så jag får alltid ta med "doggybag" hem, är ju inte så stor i maten trots allt.

2011-12-29
12:07:00

Käk

Pappa kom hem och det blir tydligenatt dra ner på stan och käka.

Vive ama ride

2011-12-29
12:06:21

Klockan är tolv och jag vaknade nyss?
Aldrig sovit såhär länge, vad hände? somnade ju ganska tidigt igåt endå?

Idag ska jag ner på stan och fixa mina skor, lägga i en sula och häl ilägg, så att man får stöd när man går och sen att hälen inte åker ut, dom kommer sitta som en smäck. funderar dock på att ta en annan storlek eftersom att alla de där grejerna ska in så blir de kanske lite trångt? återstår att se! 

Nu ska jag käka lite, sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Tror iallafall att Linn kommer vid fyra.

Ha en bra dag!



2011-12-28
20:27:33

Så var det de där med nyårslöften..

Jag ska från och med nyår.

  • Börja äta sundare.
  •  Skippa godis och sötsaker
  • Träna regelbundet

 

2011-12-28
20:18:56

pretend to be someone else
Imorgon ska jag ta mig ner på stan och köpa en silverring som jag ska skicka iväg på gravyr eller vad de heter, Det ska stå " Farmor & Farfar" i ringen. nice!

2011-12-28
20:16:46

Var bara tvungen
Några jävligt knepiga frillor om jag får säga de själv, väldigt annorlunda..




Denna la jag ut för att modellen hade piercng i nacken, cooooolt!

2011-12-28
20:12:44

Centrum
Jag stannade inte hemma idag, jagtog mig ned på stan en snabbis och gjorde Samt sällskap. Sedan gick jag till mamma och vi färgade mitt hår, mörkare. Jag är nöjd! Inte gjort så mycket mer ikväll.



.....



woop woop



2011-12-28
20:05:18

känslan av att vara ensam

Ensamhet gör ont.

2011-12-28
09:30:01

Vampyrer denna morgon också
Även denna morgon kollar jag på världens bästa program,Tthe Vampire Diaries, har proppad i min bisolvon eller vad de heter, slemlösande. Sen hostmedecin, och nu diricker jag te. Förblir nog hemma i soffan, vill bli frisk så jag kan börja träna.

Med det har jag inte så mycket mer att säga,

L

2011-12-28
00:15:17

Det år som varit


Januari 2011.
Har inte så mycket att säga om denna månad. Det var inget speciellt med den.



Februari 2011.
 Trodde för en gångs skull att farfar skulle bli bra vilket han aldrig blev
De var fortfarande tråkigt ute och jag kommer ihåg att jag längtade som fan till sommarlovet.
jobbig månad.


Mars 2011.
Svin dålig månad, Farfar tog ett sista andetag och jag tappade fotfästet helt.



April 2011.
Fortfarande inte komit över Farfar, kämpade i skolan, då gick jag bara i nian, var blond.


Maj 2011.
Det var snart sommar, och vi började bygga pool.


Juni 2011.
Tränade som en idiot, varje dag konstant, mitt liv gick ut på att träna .


Juli 2011.
Fyllde bland annat år, det var sommarlov och livet lekte, umgicks för det mesta med min vän anna, vi var mycket i borsökna, men tog även en sväng till sundbyholm och hade skit roligt!  på denna bild är vi dock inte så seriösa, mest en skämtbild!


augusti 2011.
Började gymnasiet, ny klass, nya människor. festade rätt bra i början, men har lugnat sig nu. hade inte ritigt hittat mitt själv, kände mig vilsen, visste inte vart jag hörde hemma, gjorde saker utan att tänka. hade fortfarande inte lärt mig hantera sorgen efter farfar.  


September 2011.
Månad 9 i kalendern, umgicks mycket med hanna, det var en bra tid. Då var då, nu är nu, det finns absolut inget dåligt med det. är glad att hon är hon.


Oktober 2011.

Drog till egyptem lämnade allt här hemma, vilket jag idag kan ångra. Men nu är de som de är.


November 2011.
Började tänka väldigt mycket, lite för mycket. Allt föll isär och jag kunde tyvärr inte stoppa de. gjorde saker som jag idag ngrar jätte mycket, men tiden förändras och vi med den. Färgade även håret mörkare.


December 2011.
Mår fruktanvärt dåligt denna månad, dte är första julen utan farfar och jag är svagare än någonsin, letar och letar men hittar aldrig mig själv. Det händer massa runt omkring och jag känner att allting är så ovärt. Denna månad blir jag även Brunett.
Det är jul, nyår och reor överallt.

2011-12-27
22:23:32

Shopping!
Jag och pappa tog en lunch på Akropolis, Sedan bar det av mot Face & Body det var nog det skänaste jag varit på, min hy är som ny! Det tog ca 1 timme och 20 minuter och lätt värt det!

Gick sedan mot stan och mötte upp linn, glömsk som jag är glömmer jag mina produkter hos henne som gjorde ansiktsbehandligen, så snäll som linn är skjutsar hon dit mig så hämtar vi dom och sedan ner mot stan igen.

På stan hittade jag endast nödvändiga prylar, såsom rakhyvel, den gammla har tyvärr gått sönder så en sådan införskaffade jag mig. En öggonskugga trillade också ner i påsen även en silver kedja. sedan begav vi oss till tuna P, där vart de mer shopping, Införskaffade mig ett par äckligt snygga skor, in love! en parfym, och sådant stuff!!




Något jag även måste tillägga, något lite roligt, var att linn platsade grymt bra nedanför "porten" för i hennes nacke står de carpe diem, och ovanför dörrkarmen, hihi!

2011-12-27
21:57:53

Skor! ♥

Nya fina klackar, eventuellt till nyår. Tyvärr så klämer dom på min knöl som jag har så himla ont i, får se, det är öppet köp till 9 januari.

Men jag älskar dom!

2011-12-27
10:21:44

The vampire diaries
Sat och kikade på the vampire diaries, de tog nyss slut, det är svinbra!

Iallafall idag ska jag på ansiktsbehandling, innan det ska jag luncha med min kära far, vart har vi inte bestämt in. Eventuellt blir de kanske lite rea innan lunchén, får se vad vi hinner.

Efter ansiktsbehandlingen och lunchen ska jag ner på stan och träffa min linn, sedan ska vi kika in rean. Får se om jag hittar något idag. har kikat in en väska! ovanligt..

Måste kila nu, vive ama ride

2011-12-26
18:45:13

Mellandagsrea
Vart nerskjutsad av min kära moster till stan idag, och Nej, jag shoppade inget alls idag, hittade inget. Det var utplockat men fortfarande jätte mycket folk. Sedan tänker jag att det är roligare att vara först med den nys kolektionen, än att vara sist med den gamla, det kommer ju nytt till våren! var nere med johanna, vi tog en fika på waynes, mys.

Innan det var min lilla kusin, moster och kent här, fick presentkort på Stadium! skitbra! de tackar jag för! har ju planerat att köpa massa träningsgrejer nu när jag ska sätta igång och köra gärnet, när jag slutat hosta..

Men nåväl, Ska på Ansiktsbehandling imorgon vid klockan ett, sedan ner på stan med min vän linn, trevligt!

Gulle!!


2011-12-25
22:18:20

You are my midnight fantasy
Hemma från farmor, nu ska jag softa, är fett trött! lyssnar på rix fm, skitbra musik såhär på kvällen detta blit ett kort inlägg.

hörs imorgon. puss



VS


2011-12-25
16:22:05

Two Christmas
Nu åker vi till Farmor och umgåsmed släkten på pappas sida som jag sa förut, Ska bli kul att träfa Madde och Fredde, dom vi saknar är ju Mickis och Johan..  :(  men hoppas att vi träfas snart iallafall!

Hör av mig ikväll om jag har någonting att säga.




Amanda Fondell levererar!

2011-12-25
10:59:48

Juldagen
Hostar konstant, har en riktig jävla rethosta. Inte ett dugg kul. Vaknade vid tio, gick upp la mig i soffan med täcke och allt, myste och läste fridatidningen som hade hamnat i brevlådan, Har precis käkat dageneterjulaftonsfrulle, det vill säga bara det goda från julbordet!

Klockan fem idag ska vi till farmor och fira jul med läkten på pappas sida, trevligt!

När börjar mellandagsrean? imorgon va? ja imorgon.

Ska fortsätta på mysa i soffan, hörs senare!!

2011-12-24
20:44:27

Midnatsmässa!

Vi ska kanske på Midnattsmässa vid tolv! Mysigt!

Kommer ihåg för två år sedan när vi var på det, visserligen var det väldigt långdraget, men äsch, de är ju bara sitta och lyssna. Mysigt är det iallafall, blir en himla julstämning!

2011-12-24
18:56:49

Underbar dag!
Jag har haft en underbar dag med mina nära och kära, Farfar fick det fin, morfar var jätte pigg och mådde bra. och jag har vart lycklig, ingenting har kunna förstört min julafton, den har varit jätte bra.

Saknaden ärså stor min kära, Farfar♥

Med det har jag inte så mycket mer att säga. Åter igen imorgon, nu ska jag fortsätta umgås med mina nära.
puss

2011-12-24
18:53:57

Lycklig!

Är så sjukt nöjd!

Parfym
Halsduk+mössa
presentkort på:
Stadium
Carlings
Bik Bok
Ansiktsbehandling
1300:-
Pärlörhängen från mina kusiner i Norge
osv



God jul mina kära!

2011-12-24
08:52:21

God Jul mina kära!
Jag önskar er en riktigt God Jul och att ni får en jätte bra dag!

Gick upp för en kvart sen, ska snart äta gemensam frukost med familjen, sedan blir det att göra sig i ordning för att åka till gammelmorfar. Sedan blir de en sväng förbi farfar för att se hur han har de, tänder upplite där så det blir fint! Senska vi hem och börja fixa maten till ikväll och så, Det ska tittas kalle anka och öppnas julklappar. Min fina släkt♥

Vi hörs ikväll!

2011-12-23
21:57:02

After all, it's always gonna be you

Åkte som sagt ner till stan idag, fixade julklappar och lite så. Mamma och pappa kom och hämtade mig och vi åkte till hammartorp och handlade julmat, som lax och sånt smått och gott. Sedan åkte vi hem, jag fixade till mig en snabbis och åkte ner på stan igen, tog en fika med Rasmus. Sedan tog jag bussen hem igen och började städa, har precis städat klart ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräsh!

Min gos.



haha, hon ser jätte skum ut på dom hän bilderna. Hon luktar på juleskum, min snuffe!

2011-12-23
21:45:01

Inredning!
Mitt rum har en gång i tiden sett förskräckligt ut, vit tapet med små guldiga snöflingor på ungefär, hade en grön period då allt skulle vara grönt, som tur har jag kommit över de nu och mitt rum har fått stil.

Jag stortrivs i mitt rum, vill inte skryta och så, inte riktigt jag, men mitt rum är faktiskt riktigt fint!

Över sängen!


Fönstret!



Väggen vid sängen!



"Hörnet"



Skrivbordet och över de!

2011-12-23
21:08:09

Vackert

2011-12-23
20:59:40

PLÅNBÖKER!

När jag var på stan hittade jag en plånbok, vart helt såld på den och måste ha den! Köper den nog efter jul. Jag är helt galen i plånböcker, jag älskar heminredning, ljus och tavlor. det är det bästa som finns, kläder och sånt också, men sånt som inte gäller kläder.

Dock kostarden 400:- så det kommer svida att köpa den, men den var så fin! helt amazing! sen har jag kollat ut en väska, men vi får se hur det blir med den saken!

Städar..



2011-12-23
11:17:48

trying to make it work
Vaknade vid halv tio, åt risgrynsgröt och mammas bakade julvröd till frukost, skit gott!! har bara lega och softat fram tills nu då jag tar tag i mitt liv och ska ner och göra lite ärenden på stan, blir förhoppningsvis att möta upp mamma sen ska vi handla lite till imorgon och så!

Nu längtar jag verkligen till julafton, ska bli mysigtatt få ha alla samlade igen. sen är de ju skitmysigt att få julklappar också, vet nästan allt jag får, kommr bli awesome! detta kommer bli en bra jul!

stan har öppet va?
jaja hur som helst, ska ta och klä på mig och skynda till bussen, ciao

2011-12-22
17:15:45

to you, it vas nothing. to me, it way everything
Skolavslutningen var helt okej, det var uppträdanden och rappande, massa önskade av god jul och gott nytt år.

När "föreställningen" var slut så hämtade jag mitt pick och pack, jag och Samt åkte ner till stan, tog en lunch på pastahuset. Sedan tog vi en promenad till Michelle stannade där till halv fem. Kom sedan hem satte mig och kollade på TV, och när jag precis hade satt mig kom pappa hem med Kina mat, då var de bara att sätta sig och äta de, och gott var det!  Med det har jag inte så mycket mer att säga om dagen. Ska snart hoppa in i duschen.

pusss

2011-12-22
09:04:06

to make you feel my love

God morgon!

Jag är jätte tidig, bussen går inte fören om en halvtimme och jag är helt klar, man kanske skulle städa lite? ne, sparar dte till sen tror jag. den som väntar på något roligt vänta aldrig för länge.. -.-

Idag ska jag ta mig iväg till skolan på avslutning, sedan åka ner med samt och kika lite i city, ta en lunch och mysa, kanske träffa frida en stund. får se hur de blir, får ta dagen som den kommer helt enkelt, brukar bli bäst så, eller så blir de inget alls. återstår att se! De blir nog superbra!

kanske ska möblera om lite? har lust att göra lite skilnad, men är svårt i ett så litet rum som mitt. jaja, det löser sig!  som alltid!

Man kan ju inte li bra på alla bilder.  

2011-12-21
20:13:33

sparkling stars and shining anger
Satte mig precis och kollade på glee! gjorde klart precis allt som skulle vara inlämnat idag, kändes skönt. viserligen kanske det vart en aning slarvigt. men det är ju en annan femma.

Hur som helst så är det avslutning imorgon, rikigt skönt, ser fram emot julafton, jullovet, nyårsafton. skönt att bara vila upp sig! Dagen har bara varit almänt slapp, få de saker gjorda som skulle vart gjorda för länge sen.

Min lärare tog in mig i ett grupprum idag och sa något till mig, som stämde så himla bra. Hon är den första som har lagt märke till det. Hon vet, hon känner och hon ser. Hon såg rakt igenom mig. De har ingen annan gjort, hon vet. Jag visste inte vad jag skulle säga, både hon och jag visste att det var sant.

nemen god jul osv! haha

2011-12-20
21:15:14

hemma!
kom precis hem från en mysig kväll hos linn, hanna var även där. vi lagade mat och bara myste, nu är jag mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.  ska iallafall snart ta mig en dusch, ladda ner lite musik osv, you name it.

imorgon är det sista skoldagen, älskar de.

Ska kila, kiss and hugs

2011-12-20
12:40:55

Skolan!
Sitter och försöker få allt klart, för på torsdag är det lov, de ska bli himla skönt!

i vilket fall som helst fick jag ett ryck när mamma och pappa var hos grannen igår, så jag ställde migoch gjorde knäck, de går fort och smidigt, inte för att det är så lätt att lägga smeten i dom där små formarna, men de gick bra. med tanke på att mamma och jag gjorde knäck i söndags, och dom är nog snart slut, så jag gjorde lite till.

Idag försov jag mig till halv åtta, en halvtimma iinnan jag ska gå, men konstigt nog är jag inte ett dugg stresad, haha, knatade iallafall iväg till skolan vid åtta, det var jullunch helt okej mat. träffade även pappa, han undervisade el-eleverna, konstigt nog. kul att träffa honom.

Nu hjälper jag mathilda med branschuppgifter, måste kila.

vive ama ride

2011-12-19
07:42:08

Första frukosten
Äter kesella utblandat med färska br, smaka skit. men det är nog bara att jag ska vänja mig, eftersom det inte är något socker i är de skitbeskt.. jaja, jag vänjer mig nog snart, tjohej

2011-12-18
21:03:28

Knäck, juleskum och nypressad juice
något utav de godaste som finns ärj u nypressad juice, juleskum och knäck. jag och mamma gjorde knäck idag, och sen till kvällsmaten pressade jag juice, muuuuummsss!

Längtar till julafton!

2011-12-18
17:17:40

Ärenden
Gjorde några ärenden med mamma, letade gran men hittade tyvärr ingen som passade. köpte lite saker osv. vi var på växthuset och köpte blommor typ. så hittade jag en jätte fin julklapp till farmor och mormor, så dom var jag bara tvungen att köpa, thats it.

Sedan när jag kom hem slog det mig att detta är den första julen utan dig farfar, och jag förstr bara inte. det har inte slagit mig ännu att du är borta. jag kommer aldrig mer att få se dig igen, det gör så himla ont. hela jag bara sjunker. allt bara faller isär. kan inte köpa julklappar till dig, kan inte göra någonting som har med dig att göra, för du finns inte med oss.

Men du kommer alltid att vara där, jag kommer alltid att ha dig med mig. älskade farfar

2011-12-17
10:18:04

Fått mina träningsuppgifter!
Har äntligen fått tråningsupplägget och kostupplägget, ska bli så jäkla kul att komma igång när jag blir frisk!!

vet inte hur länge jag ska hålla på, men de blir ett bra tag iaf! Från och med nu kommer mitt liv nästan bara handla om träning. ska bli riktigt spännande!!

looking forward

2011-12-16
07:36:37

Jättesjuk..
Har jätte ont i min hals, och känner mig sjuk osv. men måste tyvärr ta mig till skolan då jag har matteprov direkt på morgonen, inte kul. men får hoppas de går som de ska.

Förövrigt idag ska jag träffa alice, om jag mår bättre under dagen! de löser sig! sedan blir de nattcupen, fast får de hur jag mår. de löser sig osv.

ha en bra dag!

2011-12-15
20:53:49

Bedtime soon!
Ska plugga lite matte, matte prov imorgon, sen blir de sängen och sova!

Hoppas att jag ska kunna sätta igång på lovet med träningsshemat osv! ska bli riktigt skönt att börja träna hårt, äta rätt och bli fit!

Ne nu över till matteboken!

vove ama ride

2011-12-15
09:31:35

Jätte dålig uppdatering!
Ber om ursäkt för grymt dålig uppdatering! sämst!

Men igår efter skolan, åkte jag hem, la mig i sängen, sov, sedan gick jag ner till mammas jobb, klippte mig, johan klippte sig också, sedan åkte vi till max och åt hamburgare. Tog typ Delifresh kyckling, aldrig igen, kycklingen var god, men de var ingen dressing och brödet var torrt. synd..

Lovat mig själv att inte platta håret till julafton..

Somnade vid halv elva igår, var jätte trött.. så de blev helt enkelt ingen uppdatering igår, ledsen.

Måste hitta en nyårsklänning också, får se hur de går med det. ska träffa emma idag, köpa julklapp till mormor och framor!

se you later!!

2011-12-14
09:45:36

Branshuppgifter osv
Sitter och pluggar lite med matilda och sofia. uppgift 1 till 12, inte okej..

Ska inte träna alls idag, mår inte alls bra, hörs!

2011-12-14
09:43:48

jag är inte hård som sten, om du nu skulle tro det
Jag tål fan inte vad som helst, du kan inte behandla mig hur du vill? knuffa mig åt sidan och tro att jag ska kämpa för dig. jag är så jävla less på de här nu, riktigt sårad. tro att jag kommer krypandes som en hund sen när det passar dig. 

Tack för mig

2011-12-13
20:14:38

Lucia

2011-12-13
20:04:13

Nyss hemkommen från träning!
Kom hem från skolan, somnade en timme lite till och från, linn kom och hämtade mig vid halv sex, vi drog ner och tränade. kärde lätt bröst idag, de gick rätt bra, sedan bastade vi, vilket är så damn skönt efter träning!

Har inte så mycket mer att säga. vi hörs som vanligt imorgon!

har tyvärr ingen okej bild, så bjuder på denna fina bild!! =)=)=)



2011-12-13
10:28:20

trött, sjuk. sitter i skolan?
Har lektion, ska snart börja jobba med lite uppgifter i branschkunskap osv. har kollat lite kläder som jag är sugen på.

2011-12-12
22:51:32

Musik
ligger i sängen, ska sova snart. är helt slut, jobbig dag.

Tränade med linn, första gången på tre veckor.. hoppas schemat kommer snart så jag blir mer taggad på att träna!!

vive ama ride

2011-12-12
07:26:57

Sjuk
Börjar bli sjuk, tar mig till skolan endå. r inte med på idrotten, får se hur de blir ikväll med träningen!

Har inte så mycket mer att säg. this sucks.

2011-12-11
17:35:48

Still thinking of you, darling
Har städat garderoben och lite så, ska snart äta, sen hoppa in i duschen, gästera kommer sju istället för fyra! då blir de glögg och lite annat gott!

Jag verkar vara den enda "ungdomen" som gillar glögg, jag tycker de är fruktansvärt gott iallafall!!

sen taggar vi ju till The walking dead ikväll!

Blir nog inge mer uppdatering, den kommer imorgon!



Bilder från igår!

   

2011-12-11
16:16:05

önskelista?

Vad önskar ni er i julklapp?

Jag önskar mig

Volymtång
Ansiktsbehndling
Massage
Pengar
Presentkort på 3 ställen
Fixa naglarna

Det kanske är tråkigt att ge, men det har jag tänkt på. Man önskar sig det man önskar sig och blir glad av att få, de är de här jag skulle bli glad av att få. Riktigt glad!

2011-12-11
14:12:09

shit man, dålig update
Hemma nu efter en natt hos hanna, asmys! kollade på beck igår, somnade, fortsatte kolla imorse, kollade även hsm, high school musical! de var nice, zac är svinsnygg, eller igentligen tycker jag inte de, det finns snyggare!

Ska ta de lite lugnt nu, städa lite och så. Sedan får vi gäster vid sju!

cyyyyaaaaa!!

så här såg det ut på hannas facebook imorse, inte riktigt vad jag förväntat mig..

2011-12-10
16:43:07

Saturday
Somnade vid två, sov till tre, har fixat mig lite. Vi får gäster snart som ska käka här och så, så bäst jag städar lite på mitt rum.

Senare blir det nog att träffa sofia och hanna, eventuellt anna. förhoppningsvis christian, inget spikat. får se vad kvällen bjuder på! återstår att se!

pusssss på errrrr

bjuder på två snygga cambilder!!

2011-12-10
11:17:17

Fy satan vilken rolig kväll!
Åh vad roligt folk man träffade igår! gud vad vi dansade! så himla roligt hade vi!! sjukt!!

2011-12-09
07:26:49

taggar upp till ikväll med lite frukost
Sitter som vanligt och käkar frulle när jag bloggar på morgonen, man tjänar ju tid på att göra två saker samtidigt!

Ska snart fixa och trixa lite till sedan ska jag knata till skolan, ikväll blir de fest med fina vänner. ser fram emot det!

2011-12-08
17:02:56

inge blogg humör today
Inte haft något att blogga om idag, vart en slapp dag, imorse drog jag bara på mig en mjukiströja och satte upp håret i toffs, så var det inte mer med det.

Sitter hemme hos anna nu och myser. snutte♥

2011-12-08
16:49:20

Så kan det se ut!!

2011-12-08
09:33:13

Måste bara berätta!
Imorse när jag vaknade så kände jag att det var blött i sängen...JAG HADE KISSAT PÅ MIG!
HERREGUD VAD PINSAMT!
Förtillfället sitter jag i skolan nu och ska ha lektion, hörs!

KISSIKISS...haha!


BAD MATILDA GÄSTBLOGGA, OCH FICK DETTA! 

INTE SANT!

2011-12-07
17:52:49

Mors!
Ska snart städa lite fort, sen duscha. sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra? har ju ingenting att göra, men tanke på att vi aldrig har plugg.

Tema dagen idag var helt okej,d en gick snabbt, det var skönt. De var rätt tråkiga uppgifter, men sånt man får ta, lärde mig iallafall att de är dyrare än man tror att bli vuxen..

2011-12-07
08:31:23

Temadag!
Sitter här och drar i mig lite frukost, Ska börja gå till skolan om ca en kvart.

Det är temadag idag, koll på cashen, man får lära sig göra upp en budget och sådant. Ska bli rätt intressant, men ska inte säga för mycker i förväg, kan ju blir skit tråkigt,men de får vi ju hoppas att de inte blir.  see you later,

Vive ama ride, ha en bra dag!



Mys de ser ut utanför fönstret!!

2011-12-06
21:21:05

exactly

2011-12-06
19:19:42

Maria Kay!
Sa i tidigare inlägg att jag var trött, ja det var nog ganska så bra gissat, för när jag kom hem somnade jag vid tre sedan so sov jag till halv sju då pappa kom in och sa att det var mat, det var den skönaste powernap på länge, har längtat så otroligt efter det, och där kom den. Dock, när jag vaknade trodde jag att jag skulle till skolan, men de är ju en annan sak.

När jag hade vaknat och gick ut i köket har mamma köpt 3 stycker krämer från märket Maria kay, en dag och nattkräm, rengöring och en spot-kräm. Satan vad bra, för mina grejer var precis slut!

Är jag jobbig om jag skriver om snön? för dom som skriver om snön på facebook är antingen: DET SNÖAR, OHH!! :D eller så är det: fan vad alla ska skriva om snö hela tiden, vi har fattar att det snöar, okej?

Men grejen är att båda är precis lika jobbiga. så låt det vara istället, snart är de en ny sak som spammas på facebook. själv tycker jag att det var mysigt imorse när jag gick til skolan, fick en mysig känsla lixom, det var lite mörkt och ändå så vart det ljus av snön. jag gillar de, men de är kallt som fan.. de är väl nackdelen i allt.

Just nu var det allt jag hade att säga faktiskt, ska ta tag i mitt liv, städa mitt rum och plocka lite, inte bara sova!



Trött osv..




Tyckte detta var värt att ta kort på när jag gick hem från skolan. Mysig bild!!





2011-12-06
09:38:59

Taskigt läge
Var inte alls på något bra humör idag, men de finns ju vissa som förgyller ens dag. Tack gode gud för att dom personerna finns osv.

Sitter i skolan, har nog aldrig vart såhär trött, slutar tre, så ska jag hem o sova. på riktigt idag.

har handel nu. hörs.

2011-12-05
16:28:42

Anna Ebba Marie Skoghill AEMS
chekar in på skoghill's, vi ska snat baka en kladdig kaka, alltså en klasskaka. Skön dag i skolan. Mår sådär nu, ont i magen osv.

Sedan måste jag fylla i formulären jag fick av micke igår och skicka tillbaka! de tar sig!

hon äter macka, själv tarjag en avokado! nyttiga tjejen


2011-12-05
11:50:30

Tjillar i skolan med min fräcka hörlurar och MatildamyhoeLindé

Ska snart ta mig i kragen och köra igång med matten, sen äre bara idrott kvar sen slutar jaaaaag, då ska jag hem och sova. är så fruktansvärt trött så det finns inte. kanske nätshoppa lite.
skönt att jag har planerat allt som kommer framåt, vet ungefär exakt vad jag ska få i julklapp, de kommer bli nice. kommer få massa presentkort och pengar, sen ska jag shoppa som bara den på annandagsrean!! woooo

vive ama ride, ciao!

2011-12-05
07:57:44

Moooorning!
Försov mig, typiskt måndagar, men är fortfarande inte stressad. ska börja gå snart, bara dricka upp te't osv, sedan så.

Träning står på schemat idag! så mycket mer har jag inte att säga just nu!

Egypten!

2011-12-04
20:13:38

Nuså!
Har pratat med min personliga tränare nu, över telefon, han ska skicka massa saker som jag ska fylla i osv,  så detta kommer bli grymt känner jag!
han lägger upp min kost och träning!
Yeah!

2011-12-04
19:50:49

Hemma!
Kom precis hem, mötte upp Christian på 7:an och gorde honom sällskap när han käkade. ska käka jag med snart.

kom hem från kryssningen vad sex ungefär, ställde mig i duschen direket, det var nog den skönaste duschen på länge.
Det blev inte så mycket bilder från kryssningen med tanke på att jag nästan aldrig hade med mig mobilen. På lördagkvällen la jag mig typ vid halv ett, måddejätte dåligt med tanke på att det gungade så mycket. Men annars var det trevligt!

köpte världens coolaste hörlurar på båten! så fruktansvärt nice!!

När man stod ute på däck fick man nästan andnöd för att det blåste så hårt, panik.. haha :/


 

Snyggaste!

2011-12-04
12:00:00

Spa!

Tidsinställt inlägg!!

ligger nog på spa nu, får massage eller liknande! hoppas ni har det bra här hemma! hörs ikväll!

puss

2011-12-03
09:19:46

Besvikelse!
Jaha, då har man gått upp i onödan. De skickade ett sms och sa att dom hade jätte mycket på jobbet och att de var tvungen att avboka denna tid också, nu har vi bokat in oss tre gånger, men men, sånt händer. Väldigt tråkigt brara.
Sitter iallafall och äter frukost nu, en avokado och vanilj yoghurt med bär i, riktigt gott! Det är ingen idé att gå och lägga sig igen, för ska endå springa ner på stan och vid klockan 10 och köpa en skjorta jag la undan igår, ska ha den idag och lite så.  Hinneräven packa lite, de är ju inte mycket man ska ha med sig!

Ska bli kul faktiskt, ser fram emot det.  Vet inte alls hur många vi blir, på pappas sida är släkten ganska stor. Men ska bli kul att träffa dom!

Om jag har något att dela med mig av senare så skriver jag då, annars får ni ha en riktigt rolig lördag! och till mestadels söndag, kommer hem vid klockan 18. tills dess, have a good time!

Så ser båten ut vi ska åka med, heter Birka Paradise!


2011-12-02
23:36:40

Bättre bild!

2011-12-02
23:22:29

What Goes Around, Comes Around
Har haft en mysig kväll med Anna, åt gott och pratade massa! Nathalie fick förhinder och kunde tyvärr inte komma, men det blir en annan gång!
Kom typ nyss hem efter att ha lämnat Anna vid bussen. Ska snart göra i orning mig för sängen, är skit trött, fast veckan har ju inte alls varit tuff, vi har ju knappt haft några lektioner. Haha, just nu är Gymnasiet mycket bättre än vad grundskolan var! hihi!

Lägger in ett inlägg imorgon, sedan hörs vi på söndag kväll!



Sista gången jag äter de här, nu är de helt slut på de hr onyttiga, dvs, glass, godis, chips, dricka. Everything!

2011-12-02
16:42:59

Ny display till Htc:n!

Kom hem för en stund sen! Har anna med mig och hon ska snart hoppa in i duschen, ska fixa oss lite sedan börja med maten! sedan kommer nog nathalie och käkar med oss!

Var med tjejerna efter skolan, gick runt på stan, fikade på smak och la undan en skjorta jag ska springa ner och köpa imorgon innan vi åker, ska ju på kryssning!

Så kommer min personliga tränare imorgon vid halv tio, ska bli intressant!!

hörs imorgon!

så kom pappa hem med en sån här till mig!





2011-12-02
10:46:39

Branschkunskap
Har haft bransch i en timme nu, vi kollade på någon film.  ska tillbaka på servicekunskap om en halvtimme, efter det slutar vi! skönt att sluta tidigt på fredagar!!
Efter skolan blir de att knata lite på stan med mina vänner! sedan hem och så får vi se vart kvällen leder!

puss på er!

2011-12-02
09:27:00

Har inte gått!

har inte att gått att gå in på min blogg sen igår, men nu går det igen!!

Great!

2011-12-02
07:27:01

Test
Testinlägg

2011-12-01
21:03:14

Skön fredag!
Sitter och tittar på "du är vad du äter" Blir jätte sugen på all nyttig mat dom har med i det programet! ser verkligen jätte fräsht ut! Min personliga tränare kommer på lördag halv tio, det ska bli riktigt kul faktiskt, ser fram emot det. och börja träna, har haft ett uppehåll på en vecka nu.. besviken!

Iallafall, imorgon går vi bara till lunch, lärarna på våran linje ska ha "må-bra" eftermiddag, så vi elever slutar 12, sköööönt! efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, på kvällen blir det nog att träffa Anna och Nathalie!

Ne nu äre dags att göra lite nytta!
hade!

bättre bild imorgon!



2011-12-01
17:19:27

Nya favorit tröjan!!
Ska alldeles strax kila iväg och färga mitt hr lite mörkare, har fått hört av ganska många att det är rött, så vill jag icke ha det!! Trivs bra i den här färgen och så, men vill endå ha lite mörkare! Måste ju vara snygg till kryssningen med släkten på lördag! måste kila nu, men innan visar jag er min nys älskade tröja!

Tänk denna med en vit skjorta under! lovely!!

299:- Gina tricot





2011-12-01
08:14:24

Send me a love
Vaknade nyss, eller åt frukost gjorde jag innan jag satte mig här. ska strax klä på mig sen knata till skolan! slutar halv treeee jätte skönt! ska träffa hanna, tror vi drar till tuna p eller liknande!!

satan vad ljushårig jag var!!